mindhitchhiker ukdesidir.

şimdi bilinen bir realite diyeceğim de bazı aklı başında olup kol kadar tanım giren yazarlara haksızlık yapmış olacağım efendim. lakin % 80’i normal değil, onların arasında ben de varım lakin çaktırmıyorum. öhöm, neyse.

olsun be, varsın ruh sağlığımız bozuk olsun karakterimiz öyle olmasın. böylelikle de tanıma son vereyim şimdi pot üstüne pot kıracağım he. *
devamını gör...
puahah güzel tespit ve onların arasında bende varım.
devamını gör...
entersan beyinlerin olduğu sözlüğün adının normal olması
devamını gör...
(bkz: normal sözlük yazarlarının normal olmaması)

(bkz: aramaya inanmak)

hali hazırda açılmış başlıklar var bu konu ile ilgili aslanım. kendin bilirsin yine de.
devamını gör...
ben varım
devamını gör...
ben de fena değilim/iddialıyım normallik konusunda.
devamını gör...
kafa iken daha hoştu şahsen ben hala alışamadım
devamını gör...
normal olmayanların normal sözlük altında saklanma durumudur. sevilen bir durumdur. var olun efendim.
devamını gör...
normal olsam niye normal olduğumu kanıtlamaya çalışayım
devamını gör...
normal olmam yeterince yazar olamadığım anlamına geliyor heralde. ya da o kadar anormal var ki sözlükte çok normal kalıyorum buralarda
devamını gör...
normal olmak ya da normal olmamak işte bütün mesele bu.
not: normal olmayan normal sözlük yazarı
devamını gör...
freud'un savunma mekanizmaları misali, bu açığı kapatmak için normal sözlük yetkililerinin başvurduğu parlatma çabasından kaynaklı hede.
devamını gör...
(bkz: artiz ne arar la bazarda)
devamını gör...
yoldaş'ın ironinin kralını yaptığını gösterir.
devamını gör...
şaka bir yana sözlüğün akıllı ve elit bir kitlesi var, * saygılı bir sözlük kültürü var. şuan diğer sözlüklerden farkı kanser bir artış yaşamamış olması, hızlı artış genelde verimsiz, kalitesiz ve saygısız kitleler getirir eğer istikrarlı az öz yazar kazanıyorsan bu da iyidir sözlük için. ekşi sözlüğe olan bu şuan bence, ekşi sözlükte açılan ilk tanımlara bakın, bayağı eski yıllarda açılan başlıklar harbi saygılı ya da trol ise dahi kaliteli trol, yorumlar daha akıllı ve objektif. bir de şimdi bakın eli s**inde gezen çok yazar var ekşi de abazanlık mahiyetinde değil yalnız beyin olarak da öyle bir kitle geziniyor. umarım burası o efendiliği ve sivri zekasını aynı anda götürebilen bir sözlük olur.
devamını gör...
normalbiri bile mahlasını değiştirmeyi düşünüyorsa ben bu başlığa katılırım ağa
devamını gör...
olması gereken şey bence ...
devamını gör...
şikayet edilmeyen durumdur.

(bkz: hangimiz normaliz ki)
devamını gör...
mis gibi ortam. normal insan şuan ailesiyle yattı uyudu uyuttu. ne işi var burlarda. burası bizim mecramız. burada normale yer sınırlı kontenjan.
devamını gör...
normal değilim ben, çok farklıyım, marjinalim, sağ kulağımda küpe, götünde dövme var.. kızlar dm'ye..
ya normalliğin bi tanımı yok zaten. neye göre? nereye göre normal. boşuna heves kasmayın sizin anormal yaptığınız şeyler başka yerde normalleşti. küpem var kızlar dm.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'te normal kimsenin olmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim