ne illet bir şeydir bu. ne lanet bir şeydir. yakana yapışır öksürük. saatlerce geçmez. en kötüsü bir süre sonra öksürdükçe miden bulanmaya başlar. eyvahlar olsun. naneyi yemişsindir. kendini klozetin başında bulursun bir süre sonra. yine de geçmez o öksürük.

(bkz: düşman götüne denilen durumlar)
devamını gör...
birkaç gündür yaşadığım şey. öksürürken nefesim kesiliyor kusacak gibi oluyorum. bit artık lanet şey.
devamını gör...
bol su için çocuklar.

dünyanın en boktan tavsiyesini de kaptınız hadi iyisiniz yine.
devamını gör...
hastalanmaktir
devamını gör...
bu yıl yaşanan influenza salgınının semptomlarından biridir.

yaklaşık 2 hafta önce 39-40 derece ateş ve öksürük ile yatak döşek yattım. 3 gün sonra biraz toparladım da taksi ile acile ancak gidebildim, ambulanslık olmuştum yani. doktor bunun influenza salgını olduğunu söyledi, bu sene ağır geçiriyormuş insanlar. her şey geçti de öksürük geçmiyor işte. sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum, bazen de çok öksürdüğüm için kusuyorum. eğer risk grubundaysanız, kalabalık ortamlara girmemeye çalışın ya da maske takın. bana bu yaşta bunu yapan virüs, hastayı veya yaşlıyı öldürebilir maalesef.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öksürüğün mide bulantısına dönüşmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim