bence bu kişiler karşı taraftan böyle bir şey beklemediği için ağlıyorlar.ya da bunu saygısızlık olarak algılıyorlar.genelde ağlamasını durduramayan insanlardır.ayrıca böyle sadece ağlama tepkisi veren kişiler eskiden ya duygularına önem verilmemiştir ya onu algılayacak birileri olmamıştır ya da kaos dolu aile içinde büyüyüp artık yeter bu yanlış halleri kabul etmiyorum diyen birinin çaresizlik tepkisidir.insanlar konuşa konuşa anlaşır ama ya konuşacak hâl bırakmadılarsa?kişinin ağlamayı seçmesi bence normal.
bağırıp ortalığı germenin ne faydası var?kalp kırmak kolay diye tamiri kolay mı sanıyorlar anlamıyorum.
ona bağıran insana karşı tepki olarak ağlayan insanlar için ne düşünüyorsunuz?bence hâlâ duyguları körelmeyen bir insandır.ve gerçekten insandır.
devamını gör...
zavallilar. vurun enselerine alin ekmeklerini.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ona bağıran insana karşı tepkisi ağlamak olan kişiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim