otobüs yolculuğunda çarpraz koltuktaki karşıcinsle zaman zaman tesadüfen birkaç kez göz göze gelmekle cereyan eden, flört müdür hafiften kesişme mi dir yoksa flörtleşiyoruz sanmak mıdır belli olmayan garip bir sözsüz flörtümsüdür.
devamını gör...
bugün 541'de yeşil gözlü siyah montlu afet buradaysa mesaj atsın. *
devamını gör...
yaş ilerledikçe bu tip flörtlerde kadın kısmının genelde ne bakıyor bu, hala mı bakıyor diye düşünerek baktığını düşünüp, gençken kazma gibi epey rahatsız etmişim demek insanları diye düşünmeye başladım.

yaşlandığımdan olabilir artık pek bakmıyorum...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"otobüste çarpraz koltuktaki bayanla yaşanan göz flörtü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim