uzun aramalarımın sonunda elle tutulur bir şey bulamadığım konudur. böyle bir başlık da sözlükte yokmuş onu farkettim. şuna bir el atalım arkadaşlar. varsa alırım bir tavsiyenizi*)

edit: tabi ki kul hakkına karşıyız ama ülkede bu denli kul hakkı yenerken bu derece usulsüzlük dönerken bir kere de kitap okumak için hak yiyelim. zaten bizim hakkımız yenmeseydi burda pdf kitap arayışına düşmezdik.
devamını gör...
up! başlığı takibe aldım. başlık sahibi yazara teşekkürler.
devamını gör...
bu tür siteler pek tabii vardır, genellikle yandex üzerinden ulaşımı daha garantilidir, çünkü yayınevleri yandex üzerinden şikayette bulunamazlar. ancak lütfen kitap bulmak için bunlara başvurmayınız. vaktinde değerli işlere imza atmış, bir zamanlar zirvede olan pek çok yayınevi şimdi ciddi sıkıntılar yaşıyorlar, tükenen kitaplarını yeniden basmaya bile çekiniyorlar. sadece çökmemeye, varlıklarını sürdürebilmeye odaklanmış vaziyetteler. elinizden geldiğince yayınevlerini destekleyiniz, korsan aracılığa başvurmayınız. bu düpedüz emek hırsızlığıdır.

edit: arkadaşlar, girdiğiniz bir mağazada bir ürünü fazla pahalı bulduğunuzda, siz genelde hırsızlığa mı başvurursunuz? çalıp, cebe atıp eve mi götürürsünüz? bunlar ne temelsiz söylemler? ortada emek verilip üretilmiş ve paha biçilmiş bir ürün varsa, siz de bunu istiyorsanız; parasını ödemelisiniz.
devamını gör...
alternarif olarak telegram gruplarınada bakılmalıdır.
devamını gör...
dostlar " kitap oku" uygulamasını tavsiye ederim. pdf olarak kitap okuyan biri olmasam bile arkadaşım baya tavsiye etmişti. hatta basımı olmayan birkaç kitap da vardı uygulamada.
devamını gör...
ücretsiz pdf kitap indirmenin,yayınevi ve yazarın izni olmadan gerçekleştirildiği takdirde haram olduğu ve kul hakkına girdiğini unutmayalım.
ek: kitapevinde 42 liraya satılan kitabın internette 28 liraya satıldığını ve o kitabın aslinda 28 lira da etmeyecegini görünce bende çok kızıyorum emin olun. ben, benim gibi zamanında bilmedigi için kullanıp, sonra öğrenince çok pişman olacak olanlar için önden bir aciklama yaptım.
"haram nedir?" ve "haram olandan sakınmak nasıl olmalıdır? " konularını enine boyuna düşünüp araştırıp kendi özgür iradenizle yine de pdf kullanmayı normal kabul ediyorsanız bu sadece sizi ilgilendirir ve başkalarına da halt yemek düşer. bir öneri; klasikler ve araştırma yazıları için son yıllarda etkisini kaybeden ama halen içinde büyük madenler saklayan halk kütüphanelerini de pandemi bitince bir ara ziyaret edebilirsiniz.
devamını gör...
yayınevleri kitapları normal bir fiyatın on misli paraya sattığı sürece başvuracağım sitelerdir.
devamını gör...
project gutenberg'den kitapları ücretsiz bir şekilde pdf halinde okuyabilirsiniz.

edit: hırsızlık ve haram diyen arkadaşlar, bazı anadilinde okumam gereken kitaplar hiçbir kitapçıda yok ve türkçe olmadığı için aşırı pahalı, ve sürekli kitap almam lazım edebiyat okuduğum için, ne yapayım? fotokopi kullanmak zorundayım veya bu siteleri.
devamını gör...
site değil ancak telegram'ı kullanabilirsiniz.

grup tavsiyesi olarak:

e - kitap paylaşım*

t.me/joinchat/VzzN3-Mf0SEYSG0O
devamını gör...
haram haram diye söylenenler kitapların çok pahalıya satıldığından haberleri yok galiba. tabi ki kul hakkına karşıyız ama insanları bu yollara mecbur bırakanlara misliyle karşıyız.
telegram kullanan varsa "e - kitap paylaşım" kanalından birçok kitap bulabilirsiniz.
devamını gör...
haram olarak düşünebilirsiniz ama öğrenci ne yapsın? okumasın mı? napalım paramız olmayınca
devamını gör...
amme hizmeti olarak:
buyrun
devamını gör...
pandemi başında kitap siparişleyemediğim için e-kitap sitelerine dadanmıştım mecburen. birçok kitabında ücretli e-book hali satılmıyor ücretsiz sitelere yönleniyor insan. öneri birkaç link:

hattusa
pdfdrive
turuz

normal kitap okumayı ekitaba tercih ettiğim için sevdiğim kitapları siparişleyip temin ediyorum şu sıralar. sevmediklerim için de aynı yazardan başka bir kitap alıyorum. emek sömürücü olmamak için böyle bir çözüm buldum.

not: bu ülkede insanlar kitap okusun da nasıl okursa okusun motivasyonuyla linkler paylaşılmıştır.
devamını gör...
turuz.com/
devamını gör...
www.pdfdrive2.com/
devamını gör...
kullanmak ve kullandırtmak hırsızlıktır.
devamını gör...
www.pdfdrive2.com
devamını gör...
milyonlarca kitap.
devamını gör...
buyrunuz felsefe alanında bir arşiv:
disk.yandex.com.tr/d/LTJ5mp...
devamını gör...
4550 kişilik, çok sağlam arşivleri olan üyelerin bulunduğu telegram grubu.

t.me/ekitapservisimeritokrasi
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pdf kitap bulabileceğimiz siteler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim