"ha bugün ha yarın işte geldi geliyor" derken "yok bu ay gelmeyecek" dediğiniz anda dışardayken en hazırlıksız anınızda geliverir.
devamını gör...
hamile olduğunuza işaret eder. bir türlü gelmiyorsa öyle. yok geç geliyorsa dengesizdir. bir sonraki ay erken gelerek telafi edebilir. menopoza doğru iyice cıvıtır. şimdiden kendinizi hazırlayın.

başlık başıma kalmaya!
devamını gör...
yok anam 2 yıldır hiç gelmiyor ben bu işi anlamadım. bu kadar düzensiz olamazsın..
devamını gör...
stres,havalar,kullanilan ilaclar, bazi hormonal bozukluklar etkileyebilir. doktora bir danışınız.

edit: sen kız mısın nerden biliyon diyen yazar bak şuradan git.
devamını gör...
bazı kadınlara da gelince gitmemesi.
devamını gör...
ölüm gibi bir şeydir. boşuna ağrı çektirir. düşman başına bile diyemiyorum.
devamını gör...
allah analı babalı büyütsün.
devamını gör...
strese bağlı gelişmesi muhtemel olan fakat velakin başka ciddi patolojik nedenlerin işaretçisi de olabilen durum.

beslenme, stres ve duygusal homeostazi çok önemli.
ostrojenin dolar kuru gibi oynaklığından uterus kaslarında şiddetili ağrı oluşabilir.

sıcak havlu ve uterus bölgesine denk gelen kadrana masaj yapılması işinize yaraması muhtemeldir.
erkek okurlara hitap: ey kazma türk erkeği
bi havlu ısıtıp sevdiğin kadının karnına koymak o kadar zor olmasa gerek. bu ilginiz serotonin ve endorfin salgilatacagi için yakinen bilin ki ağrıları azalacaktır.
ve basınç sinirleri ağrıdan daha hızlı oldukları için biraz bastırarak masaj yapmanız sizi belki de günün kahramanı yapacaktır.

benden bu kadar gerisini isteyen gidip araştırsın, herseyi beleşe getirmeye çalışmayın.
devamını gör...
tam nefretlik. regl döngüm çok dengesiz bazen 1,2 günde bitiyor. bazen 5,6 günde. bekle anam bekle. bazen kopartıp atasım geliyor..
devamını gör...
kendi gelmez ama her türlü belirtiyi gönderir insanı deli eder ???
devamını gör...
stres ve mevsim değişikliği nedeniyle yaşanıyomuş genellikle. tabii bir de malumunuz hamilelik.

benim hatunun regl geciktikçe panik seviyemiz artıyor.. kafada kurup acaba hamile mi? ulan bu yaşta baba mı olunur.. öyle bir şey varsa aldırırız ki yoktur öyle bir şey. di mi yoktur lan kesin. diyerek kendimi avutuyorum.

o kutlu gün gelip regl olduğunda bunu şampanyalarla kutlucaz*

edit: o kutlu gün geldi arkadaşlar..
devamını gör...
bu güne kadar hiç başıma gelmeyen hadise.
devamını gör...
insana kalp krizleri geçirtir. evli ve çocuk düşünmeyen kadının kabusudur. ilişkisi olmayan kadını bile dert sahibi yapar. gözün yollarda kalır, hayır tanrım hayır bu gerçek olamaz yalvarışlarıyla geçer bekleyiş. her geciken gün ömrümüzden on gün gider. kara kara düşünürsünüz, böyle bir şey mümkün değildir ama hiçbir şey de yüzde yüz de garanti değildir. ulan yoksa biz %0.01 kısmına mı takıldık diye ağlarsınız. adaklar adarsınız. sonra bir gün bir ıslaklık. aman allahım o da ne? işte o gün en mutlu gününüzdür. tüm ülkeye lahmacun ısmarlamak ister, etrafta deli deli gülümseyerek gezersiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"regl döneminin bir türlü gelmemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim