sakarya üniversitesi öğretim üyesi ebubekir sofuoğlu’nun akit tv’de üniversiteler için “fuhuş evleri” sözleri nedeniyle rtük üyesi ilhan taşçı'nın yaptığı başvuruyu üst kurul görüştü. başvuru sonucu olarak üst kurul, sofuoğlu’nun sözleri nedeniyle akit tv’ye yüzde 1 idari para cezasına karar vermesi hadisesi.
karara ilhan taşçı ve okan konuralp muhalefet şerhi düşerken, 6 üyenin oyuyla ile karar alındı.
(bkz: üniversiteleri fuhuş evine benzeten öğretim üyesi)
kaynak
devamını gör...
söyleyene değil de söylemesine vesile olana en hafif cezayı verince, zevahiri kurtarmış olmanın dayanılmaz hafifliği. aferin size.
devamını gör...
asil sorun akit tv gibi bir kanalin ulusal yayın yapması.
devamını gör...
göstermelik bir cezadır. benzeri muhalif kanalda olsa idi 20 katı para cezası ve 3-4 yayın durdurma olurdu.

ayrıca muhalefet eden rtük üyelerinin adını da unutmamak lazım!!.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rtük'ten fuhuş evleri ifadesine para cezası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim