bir köpek düşünün 81 yaşındaki sahibi kalp krizi geçirince 14 gün hastane kapısında onu beklesin. hak etmiyoruz şu güzelim ''canları''.

buradan
devamını gör...
(bkz: hachiko)
devamını gör...
yaa bir filmde geciyordu kocası yoğun bakımda uzun süre kalinca kadin evlenmis bi de cocuk yapmış sonradan adam çıkıp geliyor . cocuk baba deyince kendisine seslenildigini saniyor adam sonra çocuğun babasi beliriyor.ortalik hıçkırık kıyamet. velhasıl ı kelam bazıları şu pamuk kadar olamıyor.
devamını gör...
cânım benim.

yaylada bir köpek vardı, babam yakışıklı demiş adına.
bazan tek başına gider yaylaya babam, tek gidince, o köpek geliyormuş yanına, geliyor patileri önünde yatıyor ve babamı gözetliyor.

ben yalnızım diye geliyor, bana göz kulak oluyor, akşamüstü gidiyor" dediydi babam.

sonra kendisiyle tanışma fırsatı buldum. heybetli ve hoş bir köpekti.

umarım bu yaz da gelir bahçemize, görmezse üzülür annem ve babam.

bazı insanlar vardır, bir daha görmek istemezsin ve bazı köpekleri, hatta tüm köpekleri tekrar görmek istersin çoğu zaman.

yakışıklı:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahibini 14 gün hastane kapısında bekleyen pamuk" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim