üç gündür cenaze evindeyim. üç gündür sabrımı sınıyorum. cenaze evine gelen hoca kılıklı insanların anlattıklarına inanamıyorum.okumak yerine dinlemeyi seven misafirler göz yaşlarını tutamıyorlar dinlerken.
soyu sopu belli olmayan adı ile müsemma sahtekar toplum sömürücüler ,
"benim rabbim, gecenin en karanlık anında, kara taş üzerinde yürüyen, yumurtasından yeni çıkmış kara karıncayı hem gören, hem ayak seslerini ve kalp atışlarını duyan, hem de onun rızkını ona verendir."
diyor da, tanrı dünyadaki bunca zenginliğe rağmen açlıktan ölen çocukları nasıl olur da göremez yarattığını nasıl gözetip koruyup kollayamaz demiyor?
neyse... artık dönüyorum bu işkence bitiyor...
devamını gör...
sesini çıkarmadığın için öyle devam ediyorlar işte. biraz cesaret lazım.
devamını gör...
sahtekar din sömürücüleri güçlerini dinin gizlenen gerçeklerinden bihaber cahil halktan alırlar. zamanı geldi mi gerçek yüzlerini ve sivri pençelerini ortaya çıkarırlar. bu masalcı lağım farelerine karşı çok dikkatli olmalıyız. bunlar, bozkurt görünümlü çakallardır.
araptapar islamofaşist din tüccarlarıyla mücadele etmek, zorunlu bir insani görevdir. bu aşşşağılık din tüccarları, hayali cennetleri uğruna dünyayı cehenneme çevirirler. gücü ele geçirince de zalimleşirler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahtekar din sömürücüleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim