ankara kızılay'da yer alan bir cadde. girişinde balık ekmekçiler vardı eskiden. cadde boyunca türkü barlar, çeşitli eğlence mekanları bulunur.
devamını gör...
ismini adapazarı'ndan yani il olan sakarya'dan değil, sakarya nehrinden alan ankara kızılay caddesi.
devamını gör...
ankara'nın barlar sokağı denilebilecek bir cadde.
behzat ç. ile popüler olan terace bar burada yer almaktadır. diziden sonra tadı kaçtı haliyle.
devamını gör...
istanbul ataşehir'de de var oturduğum semte yakın bir semtte.
devamını gör...
çocukluğumda kızılay tarafından girişinde 'sakarya bira parkı' yazardı.
devamını gör...
başlığını bez bebek nana'nın açmadığına şaşırdığım ankara sokağı. sokağı dedim ama sokak desen değil, cadde hiç değil. sakarya meydanı bence orası. sakarya meydan muharebesi de orada çıkmış olabilir.

bazen seviyorum burayı. çiçekçileri, balıkçıları, akşama doğru iş yerlerinden çıkanların yarattığı kalabalığın telaşı falan... fakat gündüz erken saatlerde çok sevimsiz. hele sıcaklarda o kel meydan hiç çekilmiyor.
devamını gör...
çocukluğumda adı 'sakarya bira parkı' idi. girişinde yazardı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sakarya caddesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim