denge unsuru etkili iken, üzerine üç boyutlu sesi engelleyecek kulaklık ve son ses müzik ile morluklara davetiye çıkarabileceğiniz, ancak yine de kabında duramayanlar için çekici gelebilecek aktivite.
devamını gör...
bisiklet dahi olsa araç kullanmayın. gerekirse yürüyerek gidin ama araç kullanıp kendi canınızı da başka canı da tehlikeye atmayın.
devamını gör...
cezası var, sürmeyin.
devamını gör...
evim, çalıştığım bara biraz uzak kaldığı ve toplu taşıma gece geç saatlerde olmadığı için çokça yapıyordum bunu, bazen içeceğim zebil olmasın diye pet bardağa doldurup bisiklet sürerken dahi içiyordum neyse yine böyle bir gün, bir elde bardak diğeri soğuktan üşümesin diye cepte, kulaklıkta son ses gazapizm- gençlik günlerim, yol dümdüz gidiyorum. ara sokaktan caddeye bir anda çıkan ekip arabasının bana çarpmasıyla düşüp kafamı tramvay yolunun kaldırım taşına vurmam sonucu hayatımın bir haftasını hiç hatırlamıyorum.sonrasında da adli süreç. o gün bugündür bıraktım, kullanmıyorum. bisikleti.
devamını gör...
ayıkken bile sürmekte zorlandığımı göz önünde bulundurursak, benim için hayati risk taşıyan eylemdir.
devamını gör...
ben sıkıntı çekmedim ama düştüm. tam dizimin üstüne düşüp salak gibi altıma edene kadar güldüm geçen yaz. düşme sebebim lastiğin hatasıydı orada ayıkken de düşerdim.
devamını gör...
sarhoşken bisiklet sürersen düşersin veya şans eseri düşmezsin ama arkana sarhoş bir artçı alırsan ayık olsan bile düşersin tecrübe ile sabit.
devamını gör...
2 bira içtikten sonra kadıköy moda ve bostancı sahilde gece vakti ortamın sakinleştiği insanlar azalmasını fırsat bilerek pedal sallamanın verdiği haz paha biçilmez.
devamını gör...
gerçekten sarhoşsanız mümkün değil. çakırkeyf olabilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sarhoşken bisiklet sürmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim