#ödüllü filmler
animasyon / macera / aile
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

aşırı bayıldığım animasyon filmlerinden biri olan ma vie de courgette filminin yönetmeni claude barras tarafından yönetilmiş ve 2024'te vizyona girmiştir.

tıpkı diğer filmde olduğu gibi izlerken hem aşırı derecede keyif aldığım, hem de üzerinde uzunca düşündüğüm keyifli bir animasyon filmi oldu.

ilk başlarda gayet tatlı bir animasyondu, sonrasında bazı dünya gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kaldım. tatlıdan ziyade hüzün verici bir şeye dönüştü. sonraki kısımlarında ise ekstra hüzün ve karamsarlık derken filmden kopamadım resmen.

film borneo tropik ormanlarında bir orangutan yavrusunun bulunmasıyla başlıyor.
bulan kişi keria bu hapşu adını verdiği orangutan yavrusuna fazlasıyla bağlandığı için onu özgürlüğünden alıkoyarak sahiplenmek istemesiyle birlikte yaşamaya başlıyorlar.
sonrasında ise ormanları yok etmek isteyenlerle birlikte savaşmak zorunda kalıyorlar kısacası.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sauvages" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim