seyahat edilecek hafta bütün haftalık planların es geçilmesine sebep olur.
devamını gör...
başıma bir şey gelir mi acaba düşüncesiyle otobüse binilir.hele malum otobüs firmasıyla gidiliyorsa.önünde arkamda yan tarafta kimler oturacak ,o da sorun.mola yerlerinde üşüme ıssızlık hissi cabası.
devamını gör...
içinde bulunduğum durumdur. pandemi şartlarından dolayı bir miktar kısıtlanmış olsak da hala uzun yolculukları sevmekteyim.
devamını gör...
çocukluktan beri içimi kıpır kıpır ettiren, öncesinde tatil çantama bakıp bakıp gülümseten şey. 15 tatilleri, bayram haftalarını beklettiren heyecan. terminalin kalabalığı, vedalar, hoşgeldinler, her çeşit insanı içine alan o havası bazen hissettirir kendini, özlerim. belki o çocukluktan kalmanın üstünü örttüğü masumiyetle güzelliği bende hep ayrı her yolculuk fikrinde heyecanlanışım o yüzden, belki de sahiden o terminallerim havası, suyu farklı. bilemiyorum..
devamını gör...
sıklıkla yapılıyorsa ve zorunlu aktarma da varsa heyecanın yerini bıkkınlık alan seyahat.
devamını gör...
ilk on saatinin huzurlu son üç - dört saatinin acılı geçtiği durumdur.
gerçi şu an o acı bile kulağa tatlı gelmektedir.
devamını gör...
önceliği tren seyahati olarak düşünülmesi gereken ve keyfinin, tecrübesinin çok farklı olduğu bir kültür.
devamını gör...
aşırı seviyorum. gündüzü gecesi ayrı bir güzel geçiyor. saatlerce şarkı dinleyerek yolu seyretmek, mola yerlerinde bir şeyler yemek... o mola yerinde üşümek bile ayrı hoşuma gidiyor. fkdkldkdldöd
devamını gör...
çocukken yaşadığım heyecan, sadece şehirler arası da değil şehir içi otobüslerine de acayip meraklıydım ve arabamız olmasına rağmen çarşıya otobüsle gidelim diye tuttururdum.
devamını gör...
sanki hiç gitmeyecekmişim gibi davrandığım yolculuklardır. son 1 saate kadar valizim/ sırt çantam asla hazır olmaz ve hep birşeyler unuturum. ama heyecanlı olması da bundan kaynaklı.
devamını gör...
ah yolun sonunda denize çıkan şehirlere gitmek ne çok özlendin bir bilsen.
devamını gör...
şahsi arabanızla yapılacaksa, hele de yol uzunsa, hele de akdeniz sahillerinde ise, mutluluktan uyuyamazsınız. o koylar, sahiller, çamlar, bikinili hatunlar, ıslak tenler...yok lan bu başka bir başlıktı...
devamını gör...
otobüsünüz aşti’den kalkıyorsa ya da toroslar’dan geçiyorsa daha da artan heyecan.
devamını gör...
bunu bir de 302 mercedes ile yapmış olanlara sorun.
devamını gör...
öncesinde otobüs kazası haberlerini izlediğinizde daha heyecanlı oluyor. hele bir de geceyi yolda geçiriyorsanız.
sivas'tan istanbul'a gelene kadar şoförü izledim tam 14 saat.
devamını gör...
çok yakın bi zaman önce yaşadım ve ne kadar özlediğimi stresten algılayamadım ama sanırım dünyanın en güzel eylemlerinden biridir bu. inanılmaz keyif alıyorum. bir yere gitmeye orada durmaya falan gerek yok. sadece yolculuk fikri bile beni büyülüyor. bi de pandemi nedeniyle iyice kısıtlanmış hayatları tecrübe ediyoruz. bir yere gidebilme özgürlüğünü yeniden kazanmak çok acayip bir kafa. izmir'e gitmiştim. türk sekülerliğinin başkenti. kent girişinde atatürkçülüğümün ölçülmesini bekledim. olmadı. yakın gelecekte yine gitmek istiyorum fakat bu sefer kalmak da istiyorum. iki üç gün orada takılsam en azından demokratik bir şarj etkisi yaratır. ama önce atatürk imzasını dövme yaptırmalıyım ve izmir marşını ezberlemeliyim.
devamını gör...
bende daha çok strese neden olan yolculuk şeklidir. sabah 9'da hızlı trenle bir buçuk saat uzağa gideceğim ama yemen cephesine gönderiliyor triplerine girmekteyim kedileri öpüyorum teker teker.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şehirler arası yolculuk heyecanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim