bence sertab erener'in kazanacağı versustur. çünkü sertab erener içki içmez iken şebnem ferah bol bol içer.
devamını gör...
ikisi de iyidir ama şebnem efsanedir.
devamını gör...
kaşık vs tatlı kaşığı gibidir. biri rock tarzı müzik yaparken biri pop tarzını tercih etmiştir. kıyas şarkıcılık ise manasız dır.
devamını gör...
farklı kategori, başarılı iki sanatçı.
devamını gör...
sertab erener'i daha çok tanıyorum.
devamını gör...
ikisi de fazla iyi. ikisinin de sesleri mükemmel. performanslari desen o biçim.

seçimi zor bir versustur.
devamını gör...
iki müthiş ses. iki müthiş kadın. türkiye'de değil de herhangi bir başka ülkede doğsalardı heykelleri çoktan dikilmişti. gerçekten bu iki kadında da hem mesafe, hem yetenek, hem de şöhretlerini doğru yönetebilme becerisi var. şebnem ferah'ı saçmalarken göreniniz var mı örneğin? gündemde kalmak için sertab erener'in millete çamur attığını duyanınız? sıfır. bikaç isim var böyle türkiye'de. harbiden işinde gücünde. harbiden işini dert edinmiş tipler. bence yerleri çok başka. kalplerde de yerleri çok başka. bak sezen aksu'ya... sev sevme. bu insanlar sallanır ama yıkılmaz. olmaz kardeşlerim. bazıları hakikaten dokunulmazdır.
devamını gör...
sertab eren'in sesi daha üst kalitedir ama şebnem ferah'ın şarkıları insanın ruhuna işler. o yüzden ben tereddütsüz şebnem ferah diyorum.
devamını gör...
sertap erener'in kıyas bile kabul etmeyeceği versus
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sertab erener vs şebnem ferah" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim