erkekler, kendilerine hediye alınmadı diye kimseye trip atmıyor; ama kadınlar nedense, adı “sevgililer günü” olan günde kendilerine bir şey alınmayınca anlaşılmayan triplere giriyorlar. bu sabah kafama bu takıldı ve eminim herkes yaşamıştır bu durumu.

kendi fikrime gelmeden önce şunu da söylemek istiyorum: hediye alanlar ya da hediye alınanlar, hediyelerinizi paylaşıp durmayın. alınan hediyeyi paylaşmak görgüsüzlüktür bana göre.

bu tür günleri hiç sevmem; çünkü gözümde, gereksiz trip malzemesinden başka bir şey değildir. insan, canı istediğinde ve içinden geldiğinde alması gerekeni zaten alır ve almalıdır. ancak bu tür günlerle amaçlananın ne olduğu bariz şekilde belli olmasına rağmen, şaka yollu bile olsa “neden bana bir şey almadın?” gibi bir söylem bana göre çok yanlış. ki iki taraflı hediyeleşme gerektiren bir gün olmasına rağmen, bir şey almadan şaka yapmaya cesareti nereden bulur insan, bilmiyorum.
devamını gör...
sevgililer günü daha paylaşımcı. herkesi kapsar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgililer günü mü sevgili kadınlar günü mü sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim