aynı ortamda sevişilen bütün kadınların diye yazacaktım velev ki sınıra takıldı neyse.

garipsediğim bir durum. iki üç kere takıldıktan sonra hepsine bir haller oluyor hep. hala aynı ortamda bulunduğum iki kadın da aynı hallerde.

yok anlamıyorum seviştik diye evlenmemiz mi gerekiyor yani. hepsi bir haller hep. 'dokunma bana'lar, sorulan basit sorulara agresif cevaplar.

kadın ırkının bu karadul halleri hoşuma gitmiyor. hepsi aynı dokuma tezgahından çıkmış gibi. seviştik bitti, memeler güzeldi evet.
devamını gör...
sevgili olup kendini kitlemek için ayak yapıyor.*
devamını gör...
öküzün teki olduğunuza delalet eder.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevişilen bütün kadınların sonrasında trip atması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim