bursa'nın inegöl ilçesinde, kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan saatlerde, bir kümeste toplanıp çay içen 4 kişiye ceza kesildi. kemalpaşa mahallesi adnan menderes bulvarı'nda hırsızlık ihbarı alan polis ekipleri, söz konusu bölgeye yönlendirildi. olayının gerçekleştirildiği iddia edilen evin bitişiğindeki kümeste ışık yandığını fark eden ekipler kümeste çay içen 4 kişiyle karşılaştı. ilgili kanuna muhalefet suçundan para cezası kesilenlerin "biz hayvanseveriz, tavuklarımızı aile ferdi olarak görürüz, kümes de bizim evimiz, sokak değil ki burası" dedikleri iddia edildi.
devamını gör...
bana bu hep şunu hatırlatıyor.lisedeyken tuvalette gizlice sigara içmek daha keyif veriyordu.bizim milletçe kısıtlama ,kurallar konusunda ciddi sorunlarımız var.eminim içtikleri çaydan daha önce ki denemelerine göre fazlasıyla keyif almışlardır.
devamını gör...
biz hayvanseveriz, tavuklarımızı aile ferdi olarak görürüz, kümes de bizim evimiz, sokak değil ki burası"

sözlükte küfür hala yasaktı değil mi?
devamını gör...
acaba içtikleri çayın içinde mi bir şey var ? tavukları aile ferdi gibi görüp kümes evimiz demesi yalanın böylesi .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sokağa çıkma kısıtlamasını kümeste delenlere ceza kesilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim