buradan
devamını gör...
şimdiye kadar olmaması şaşırtmış olaydır. ne diyelim, yazık hepimize.
devamını gör...
bir yerde bir şey söylemeye bir yere bir şey yazmaya korkar olmuştum iyice korkmaya başladım bu olaydan sonra .
devamını gör...
kimse kusura bakmasın ama sen cumhurbaşkanı için alenen vatan haini dersen ve bunun yaptırımı olmayacak sanırsan yanılırsın.

bu devran sürmez yazarak tweet atanlar 4 yıl ceza aldı.
devamını gör...
korkuyorum
devamını gör...
bir yere bir şey yazarken birine bir şey söylerken iyice korkmamı sağladı bu olay.
devamını gör...
eleştirme ile hakaretin karıştırıldığı röportaj. tutuklanması mı? gözdağı. burası ortadoğu beyler bayanlar.
devamını gör...
(bkz: 1984)
devamını gör...
korkmayın lan ne korkuyonuz, binlerce adam tutukladılar böyle sonuç ne ? kendi dedikleri gibi kabile devleti mi olum burası? kör,topal olsada hukuk var. tutuklar 1 gece tutar, çıkarsınız mahkemeye anayasal hakkımı kullandım dersiniz, beraat alırsınız. s*** s*** beraat verecek o hakim. arayın hakkınızı, yarın öbür gün evinize, paranıza,çoluğunuza çocuğunuza çökmeye çalışırlar ses çıkartamazsınız. 1-2 gece nezarette yatıcaksınız diye sinmeyin... yatılıyo gayet güzel merak etmeyin.
devamını gör...
an itibariyle dedi ki: ekonomi ile ilgili eleştirileri saygıyla değerlendiriyoruz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sokak röportajında iktidarı eleştiren ismail demirbaş’ın tutuklanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim