mevcud hesabı büyütüp link kaydırma fonksiyonunu aktive edip para kazanmaya başlama isteği. günde en az bir defa bunu düşünüyorum .
devamını gör...
sosyal medyanın seni yemesiyle sonuçlanır bak dikkat et.
devamını gör...
keşke pandemide tıktok hesabı açsaydım diye ara ara düşünürüm.
devamını gör...
onlyfans'tan pastasını yiyebilirsiniz, ekmek için twitter 300-500 dolar ateşliyor o yeter*
devamını gör...
iki tane youtube kanalı fikrim bir ajansa gitti. alırız bunu para vercez dediler .

elemana anlatırken "benim olsun ajansa götüreyim demişti, kabul ettim. yapılmadı o kanallar, ajans da para mara vermedi. ben fikrimi elemanın ilan ettiğimle kaldım.

istesem gene yaparım, gayet de tutar ama çoooook iş. (biri kısmen başladı zaten). ucundan isteğim var ama istemek başarmanın hiçbirşeyidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medyanın ekmeğini yeme isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim