içişleri bakanı süleyman soylu, "mersin belediyesi, istanbul büyükşehir belediyesi, adana seyhan belediyesi, istanbul ataşehir belediyesi'nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım" dedi.

sonuç burada, kimseyi suçlamanın anlamı yok. önümüzdeki hafta basın toplantısıyla açıkladığımda sizin söylediğinizin tamamının yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini göreceksiniz. bütün devlet bilgileri ve belgeleriyle mersin ve istanbul büyükşehir belediyeleri ile adana seyhan, istanbul ataşehir belediyeleri dahil bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığı ortaya çıkacak. öyle yok hem hdp/pkk ile anlaşma yapacaksın hem de terör örgütünün üyelerini oraya koyacaksın hem de ‘bunun suçlusu içişleri bakanı’dır.’ diyeceksin. sana o keyfi bu akşam yaşatmayacağım, önümüzdeki hafta açıklayacağım.”


www.sozcu.com.tr/2022/gunde...
devamını gör...
naapsınlar... oylar düştükçe daha çok bağırıp daha çok sulandıracaklar herşeyi...
o istanbul'daki terörist kevaşe gibi binlercesini sınırdan belediyeler geçirmedi...
devamını gör...
sağcılar solcuları teröristlerle işbirliği yapmakla suçluyor, solcular da sağcıları aynı şekilde suçluyor.

bence iki tarafın da haklı olduğu tek ortak nokta bu.

siyasete ucundan, kıyısından bulaşmış her bürokrat, herkes türkiye'den kovulmadıkça düzelmemiz imkansız.
devamını gör...
anketlerde oyları düşüyor belediyelere sarıyorlar sürekli. akp gerçekten bir insan şekline bürünseydi bu süleyman soylu olurdu kesinlikle. kendi seçmeninin, zihniyetinin en açık örneklerinden biri.
devamını gör...
tanım: klasik bay süleyman yalanlarıdır.

elimde dosya var haftaya açıklayacağım. (açıklayamadı.)

elimde belgeler var yarın göstereceğim. (gösteremedi.)

elimde kanıtlar var, helikopterle dağlara bayram namazı kılmaya gittim gelince beyan edeceğim. (edemedi.)

elimde isimler var cuma namazından sonra bir ara şeyapacağım. (şeyapamadı.)

peki bu bay süleyman ne yapabildi? bir çok mafya babası ya da uyuşturucu taciri ile fotoğraf verebildi mesela. gereksiz bir çıkış yapıp parti başkanını ve cumhurbaşkanını, amerikan başkanın önünde küçük düşürdü mesela. (bu yüzden fena azar yemiş diyorlar.) muhalif insanları, yaşı cinsiyeti vb. ne olursa olsun tehdit etti mesela…

her neyse, demek ki elinde olanı yapabiliyorken elinde olmayana hiç bir şey yapamıyormuş. e konuşması da lazım bir yandan. o da hali ile yalan söylüyor.
devamını gör...
madem öyle, konuşacağına git görevini yap. bu durumdan siyasi çıkar elde etmeyi düşünüyorsan sen de o suça ortaksın demektir. ha eğer ortada kesin bir durum yoksa da attığın iftiralar elbet sana dönecektir.
devamını gör...
belediyeler ile uğraşacağına taksimin ortasında bomba patlamasını engelle dediğim sırma saçlı hiç işleri bakanının açıklamasıdır.
devamını gör...
sınırı tutamadın herifler geldi geçti, terörün sorumlusu da chp oldu.
devamını gör...
oyları düşüyor ayol. anketlerde gozukuyo mesela. bu da bahanesi yoksa ışıklı belediyelerimizin törör örgütlerine felan peşkeş çekildiği yok. hdpli vatansever personel var sadecene. ayricana demirtaş in 13 sorusuna kimse cevab veremedi, yeri gelmişken soyliyim de. sentop istifa ayol!
devamını gör...
soylu artık bizzat partisinin önde gelenleri tarafından bile ciddiye alınmayan biri. baksanıza atanmış biri olarak seçilmişlere terbiyesizce afkuruyor, yanı başında bakan yardımcısı,muhtemelen güven park'tan aldırdığı simitle üçgen peyniri yiyip, dökülen susamları topluyor.
soylu'nun son çırpınışları. seçime soylu ile gitmeyeceği açık erdoğan'ın.
devamını gör...
soylu ve koca ağzı.
devamını gör...
bahsettiği örgütler yollara mayın döşerken, hdp ile kol kola oldukları için göz yuman ve bunu daha sonra pişkince itiraf edenlerin partisi mı söylüyor bunu?
he bir de böyle bir durum varsa bile elinde belge ile televizyonlara çıkacağına gereğini yaparsın beyfendi. sen gazeteci değilsin içişleri bakanısın.

gezi zamanı her cuma yayınlanması beklenen camiye ayakkabıyla girdiler sonucuna bağlayacak olan bakan iftirası şey iddiası.
devamını gör...
ulan yiyorsa o an açıklarsın.ülkenin içine ettiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"soylu’nun chp’li belediyeleri hedef alan sözleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim