son zamanlarda gittikçe yaygınlaşan durum. özellikle sosyal medyada ilgi aldıkça herkes sapıtmaya başladı. nusret o ete ilk tokatı attığında temiz bir dayak yeseydi kimse şimdi bunlara cesaret edemezdi.

biri hamuru yalar, biri biberi parmaklar, biri peynire şaplak atar. nimeti ne hale soktunuz rezil herifler. keşke çükünüz kopsa.
devamını gör...
bunu yapan şefte genellikle 16. yüzyıl şövalyesi görünümlü saçma bir bıyık default olarak gelir.
devamını gör...
azaldılar çok şükür. pandemi zamanı neydi öyle.
devamını gör...
sütü böyle sürahiden falan şelale gibi 1000000 ft yüksekten döken soytarılar vardı reklam panolarında nusret'in tuz dökme misali gibi.. öyle dökünce noluyo pastörize sütten taze sağılmış süte mi dönüşüyor?
devamını gör...
hadi onlar geçtik, gitmeyiveririz işletmelerine, tv.de de izlemeyiz, silinir giderler.. soytarı siyasetçileri ne yapacağız.. hem çoğalıyorlar hem ülke yönetiyorlar, soytarılıkta yarışarak..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"soytarı şeflerin sayısındaki artış" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim