edit 4: #3334533 burada şikayet dilekçesi ve screenshotlar mevcut kanıt olarak kendinize göre düzenleyip yapıştırın kamu davası için.

edit 3: bilgilendirme #3333598

edit 2: ulan gündem de kalması gereken şeyi niye sözlüğe taşıdınız?

edit: halilbaba denen çölde kutup ayısının tenezzül etmediği zevat için mesaj atmayın suç değil beğenmesi ve favlaması avukatım ile konışuyorum. ha bildiğiniz somut bir şeyi varsa aradan çıkartırım.

bugün hem pedofili hem ensest güzellemesi yapan horizon isimli yazarı sözlüğün savcılığa şikayet etme durumu.

eğer böyle bir şey yapacaklarsa benim avukatlarım olması kaydı ile tüm masrafları karşılarım. vekaletname den yola kadar herşey benden. yok eğer vermek gibi bir niyetiniz yoksa da bilelim ben ve benim gibi düşünenler kendi yolumuzu çizelim.

ha ben söyleyeyim o zevat ceza meza almaz en fazla karakolda bir temiz dayak yer o kadar. böyle olacak diye de bir şey yapmadan duracak değilim.

edit: ekran görüntüsünü edindim artık gerisi bende bilgilendireceğim düzenli olarak.
devamını gör...
ifşa edilsin, adresi belli olsun yeter benim için. hukuku bekleyecek vaktim yok.
devamını gör...
bence kişisel bilgileri teslim edilsin. kapıya avukat göndermek yerine biz gidelim

edit: beyler muhtemelen mejanın dediği gibi o pezevengle değilde adliyede biz tepki gösterenler bir araya gelicez gibi.
devamını gör...
yine neler olmuş sözlükte.
iddia edildiği gibi suç teşkil edecek şeyler yazmışsa. derhal gerekli işlemler başlatılsın.
devamını gör...
işin içinde sadece pedofili ve ensest güzellemesi yok. haberlerde bir genç kızın öldürüldüğünü duyup, bunun üzerine "kız zevkli duruyor, ne güzel s.....p öldürmüş ne var bunda" gibi ibareler de mevcut. suçu ve suçluyu övmeye girer mi bilmiyorum ama değerlendirilmeli.

edit: ayrıca; ceza almasa bile yaşayacağı korku, eğer azcık insan ebeveynlere sahipse babasından yiceği dayak, bahsettiği kuzeninin bu mahluktan uzak tutulması, aile içi dışlanması ve bi ihtimal tedavi falan alması faydalı olacaktır. o yüzden sözlük yönetiminin bu süreci yürütmesi, yürümüyorsa da ayı agaya tam destek vermek şart oğlu şart. ben elimdeki ss'i ilettim. başka yapmam gereken bişi olursa da sonuna kadar yaparım.
devamını gör...
eşinin bunu öğrenmesi ve önlem alması şart.
#3311693 adi herif neler düşündüğünü açık açık yazmış.
devamını gör...
#3332986

evli değil.
devamını gör...
gereken yapılsın.
ayı nickli yazar güzel bir adım atıyor, yönetim de başlangıç adımı atarsa kendisi devamını getirmek istiyor sağ olsun.
olaya şahit olan tüm yazarlar da bunun kapanıp gitmesini istemiyor. o yüzden gereken ne ise yapılsın.

edit: evet muhtemelen ve maalesef ceza almaz ama ailesinin bunları yazdığından mutlaka haberi olmalı ve söz konusu kız çocuğu o aşa**lık varlıktan korunmalı

edit 2: bu arada senior haklı, halilbaba12 (yazar) nickli yazar beğendi. bu da aynı fikirde olduğu anlamına gelir. bununla ilgili yazdığım tanım silindi ama arada kaynamasın
devamını gör...
hukuk mu bir şey yapıyor , adam tutup mu gönderiyoruz, çarmıha mı geriyoruz bilmiyorum ama bir şeyler yapmamız lazım.
kısa süre içerisinde bir şeyler yapmazsak birçok kişiye zarar verebilme potansiyeli olan bir şerefsiz.
devamını gör...
eleman 37 yasindaymis bu arada.

40'ina merdiven dayamis, ugrastigi seye bak
devamını gör...
şu yazara da sormak lazım bu yazının nesini beğenip favlamış, merak ettim gerçekten.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
#3333010
ben sordum yayında. okumadan beğendim dedi. şu an sanırım o da cezalı.

#3333045
evet, böyle bir durum oluştu yayın sonuna doğru.
devamını gör...
olayın ne olduğunu görmedim ama eleman dalga geçer gibi radyo başlığına yazıyor yeni hesaptan, mahkemede şöyle der böyle der yırtarım minvalinde
devamını gör...
arkadaşlar avukatım ile konuştum halilbaba bizi aşıyor yarın yada öbürgün dilekçeyi hazırlayıp gerekeni yapacağım.

bu zevat sağda solda bir şey çıkmaz şunu derim bunu derim diyor olabilir. bilmediği şeyi ben söyleyeyim sonuç olarak bu suçlama ile hayatı kayacak ailesi (varsa) yüzüne bakmayacak kimse ile görüşemeyecek her duyan da ki duyulur çocuğunu bundan saklayacak. dolayısı ile ceza almaması sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmiyor.
devamını gör...
#3333026 samimi olsaydı "çarpık ilişkiler" tanımını siler, beğeniyi geri alırdı. başlık ve tanım dakikalarca akışta kalmasına rağmen almadı. o yüzden samimi gelmedi bana.
devamını gör...
#3333064
bana da garip geldi o açıklama. benim tanıdığım kadarıyla halilbaba o kafada biri değil ama cidden hiç anlam veremedim o harekete.

yayındaydım yazamadım. bu tür şeyler gerçekse zaten korkunç. trollükse, dalgası geçilecek mevzular hiç değil. yani neresinden baksan elinde kalıyor. bu yüzden tepkilere ve adli yollara başvurulması gerektiği konusuna katılıyorum çünkü gerçekse bunun bir cezası olmalı ve çevresindekiler bilmeli. trollükse de bir şeyi yazmadan önce birkaç kez düşünmeli artık insanlar. sosyal medya kimsenin oyun bahçesi değil.

başlığın taşınması çok yanlış olmuş. tamam, sözlük içi konular taşınıyor da bu konu sözlük içi olmaktan biraz öte bir konu. evlilik, nişanlılık başlıkları bile bir süre tutuluyor orada, herkesin haberdar olması için. böyle başlıkların da kalması gerek. umarım bir an önce geri taşırlar başlığı.

edit: yönetimden talepte bulundum geri taşınması için.
devamını gör...
tekrar bir şey ileteyim burada dövelim edelim gibi şeyleri açıktan yazmayalım adam sabuna basıp düşse ihale size patlar.
devamını gör...
dava yükünün az olduğu şehirlerden biri olan ordu adliyesinden savcılığa şikayette bulunuldu savcının davayı açması ile beraber dosya numarası sözlüğün takip edebilmesi adına paylaşılacaktır.

başka şehirlerden de şikayetçi olacak arkadaşlar için dilekçe ve dosya örneği nasıl yapacaklarına dair bilgi ile paylaşılacaktır.

sözlük yönetimi bana bu konuda her zaman ulaşabilir.
devamını gör...
suç teşkil eden bir tanımı beğenmek, tck 215 "suçu ve suçluyu övmek" suçunun unsurlarının oluşmasına yeterli değil, dolayısıyla beğenen kişi bakımından herhangi bir sonuç çıkmaz keza bu konuda örnek teşkil eden yargıtay kararları da var.
horizon konusuna gelirsek, kanaatimce pedofili bakımından sarf ettiği sözler tck 105/1-2-d maddesinde düzenlenen “posta veya elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle” cinsel taciz suçunun nitelikli halini ve öldürülen kadınlar hakkında söyledikleri de tck 215'in manevi unsurlarını rahatlıkla oluşturur diye düşünmekteyim.

bununla birlikte sözlüğün aktif bir adım atacağını sanmıyorum, fikir oluştursun diye en azından bu tanımı girmek istedim, avukatlık ruhsatımı bu ayın sonunda alacağım. hukuki olarak elimizden geldiğince bu konunun peşine düşebiliriz diye düşünüyorum.
devamını gör...
bir numara .çıkmaz fiiliyata dökülmeyen eylem için ceza olmaz ,bir ara solcu dönek bir kadın gazeteci-yazar vardı aklıma gelmedi adı , şiddet eylemi içermedikçe pedofili suç sayılmamalı diye yazmıştı bir numara çıkmadı ..

bu tip fanteziler türkiye den yazılan ama vpn ile ulaşılabilen seks hikayeleri sitelerinde var, hatta yandex'de bile onaylanmış sapık fantezi hikayeleri var.
fbi.'da görsel olmadıktan sonra ki görsel (video-fotoğraf vb.) indirilip depolanmadığı sürece ihbar bildirimi yapmıyor.
pedofili konusunda ben bırak babamın oğlunu kendime bile güvenmem ,pedofili insan dna'sında işlenmiş bir hastalık kadın erkek fark etmez ,tetiklenme sonucu ortaya çıkar fiiliyata dökülünce suç teşkil eder. bu olay yani pedofili memeli canlıların yüz karasıdır ,kedide bile var . türkiye'de çok fazla.
ümraniye sapığı olayı vardı, ne demişti ifadesinde ,kahvede otururken küçük bir kız geçse kahvedekilerin çoğu,anladınız yazmak ayıp.
ben size iki halk deyişi yazayım, yazdım da önceden anlayın halkı.
kız çocuğuna kasket ile vuracaksın, düşmedi mi yatırıp ......???
kız çocuğunu sandalyeye oturtacaksın ,ayağa yere değerse....?????

şu dincilerin 6 yaşında evlenme olayı var, mağdur reşit olduğnda ihbar etmese , ki ihbarı da basına çıkınca meydana çıktı yoksa emniyet-adliye sümen altı.
narin olayı da aynı jandarma sümen altı yapmaya çalıştı ,gazeteci ferit demir sayesinde olay patladı.

kaç olay oluyor tahmin bile edemeyiz ,35-40 seneden fazla oldu karadeniz illerinden birinin başsavcısı arkadaşımdı daha doğrusu abi dediğim biriydi ,olayların detayını söylemedi allah var ,
ama 9 bine yakın dava var gizli halletmesek şehir yanar demişti.
narin olayında merkezi idare eğer olayın özünü bilip kapattı ise 3 müebbet ile haklıdır. yoksa köyü içindekiler ile yakarlar.

pedofili konusunda en önemli gören milli eğitimdedir, ilkokulda ders koyacaksın .en az haftada iki saat.
halilbaba'nın kötü bir olduğunu sanmıyorum,neyi beğenmiş okumadım tabi silinmiş ama beğendi ise onu da şutlayacaksınız.
ben tweter'da görüyorum, olay o hale gelmiş ki insanlar amcaya dayıya dedeye güvenmeyin diye söylüyorlar,ben yazdım çok kere kız çocukları çok seveim,3-5 yaşa bayılırım,vallahi artık metroda otobüste bir çocuğa gülümsemiyorum bile ,avrupa ve bilhassa abd'de bir çocuğa eliniz bile süremezsiniz ,aynı blokta otursanız ebeveynlerini tanısanız bile .

maalesef insan kötü bir yaratık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğün horizon denen zevatı mahkemeye vermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim