an itibariyle yaşanandır. bastım 1328 karma puanını, takipçileri gör özelliğini aldım ama halı hazirdaki takipçileri göremiyorum. çoluğun çocuğun rizkindan kesmiştik halbuki.
tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum...

edit: bana özel kısmından görülüyormuş. fakat profilde 14 takipçi yazarken bana özel kısmında 12 takipçi çıkıyor. tamam dolandırma yok ama kusurlu mal var. tüketici hakem heyetinin adresini atın lütfen.
devamını gör...
bu dolandırılmak sayılır mı bilmiyorum ama 500den fazla karma puanımı kişisel iletiye harcadım. 1 gün sonra fiyatlar düştü karma puanım aynı kaldı.
devamını gör...
profil - bana özel- takip butonundan- takip ettiğim ve takipcilerim kısmından bakacaksın.

t: olmayan dolandırma.
devamını gör...
sessiz kalınmaması gereken hassas bi konu. insanlar binbir emekle karma puanı topluyor çöp başlıklardan.
yalnız sözlük yetkilileri ulaşıp gönlünüzü alınca entrylerinizi silerseniz bozuşuruz.
devamını gör...
dolara endeksli dediler dolar düştü mağaza hala aynı nasıl oluyor bu iş hiko baba adam mı silkeliyorsun hani indirim nerede.
devamını gör...
dolar düştü mağaza fiyatları hala düşmedi saat olmuş 13.
devamını gör...
tl ye endeksledik açıklaması gelir birazdan.
devamını gör...
dolar bahane yazarları kazıklamak şahane. ulan dolar düştü şu pantera rozetine bi indirim yapın allahsızlar. yeterli karmam yok aloooooo… en sonunda bir gün mağazaya girip hırsızlık yapacağım o olacak haaa, beni kötü şeylere teşvik etmeyin rica ediyorum ulan. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük mağazası tarafından dolandırılmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim