kabinin dışında onlarca insan sıra beklerken yarım saat telefonla konuşmuşluğum var deneme kabininde. fark ettirmediler bana ama sağlam küfretmişlerdir diye tahmin ediyorum.
devamını gör...
denediğim kıyafetle hiç fotoğraf çekinmedim.
devamını gör...
kıyafet denemek.
devamını gör...
kartal yuvası'ndaki pepe posteriyle selfie çekinmek*
devamını gör...
kitap okumak sayılır mı ki? yiyişmek ya da mastürbasyon diyenler olacak. bunlar çokta ilginç eylemler değil ya. ilkel dürtülerden gelmekte. aslında kitap okumakta pek sayılmaz ama kahvaltı yaptım diyene vay derdim bak.
devamını gör...
diğer mağazadan aldığım denemeye üşendigim kıyafeti burda kombinlemek.
devamını gör...
bi magazada arkadasimla ayni tişörtü alacaktik. kabine girerken gorevli ürünü konrtol etti. sonra biz gectik. ayni kabine girelim dedik. üstümüzü degistik. bizi bi gulme tuttu. sonra gorevli dedi ayni 2 kisi giremiyorsunuz yalniiiz. dedik tamam çıkıyoruz. çıktığımızda buyuk ihtimalle lez gozuyle bakiyordu bize. olsun.
devamını gör...
cinsel seks yazacak çift yok mu ya? ne biçim marjinal sözlük yazarısınız siz? kurgu bile çıkmaz mı bir topluluktan ya? reziller.

ben kıyafet denerken kan ter içinde kalıyorum. kıpkırmızı kesiliyorum. nefeslerim sıklaşıyor. kabinden çıktığımda dağılmış bir halde olurum. bu konuda milleti trollemek hoşuma gidiyor. kabinden çıkınca şöyle bir şuh göz atarım içeriye. hii aynen. duvarlarla şey ettik.
devamını gör...
pazardan pantolon almaya niyetlendim bi dönem. dedim marka marka nereye kadar az biraz da küçük esnaf kazansın. neyse pazar yerinde beğendim bi tane kot deneme kabini soruyorum satıcıya. kendi emeğiyle böyle perde bezi gibi bi kumaştan yapmış bir şeyler. ara ara açılıp kapanıyor böyle kendiliğinden ama yapacak bir şey yok. hem ne demişler yiğidin malı meydanda olur.

tam kabine girecem perdeyi araladım arkası bana dönük bi tane kadın don paça etek giymeye çalışıyor. tabi benim manzarayı görmemle perdeyi geri kapatmam bir oldu ama kadın da farketti perdenin açıldığını bastı çığlığı. tüm bakışlar üzerimde, ben kadından daha çok utanmış bir halde hala kabinin oralarda sinekleniyorum. panik halde zaten ne yapacağımı da tam kestiremedim öyle kalakaldım. bekliyorum artık birinin gelip "vay sapık" diye girişmesini ve linci başlatmasını. derken satıcı geldi "abla pardon ya burası benim kabindi etekçininki bi yan taraf, yanlışlık olmuş kusura bakma" kadın bi hışım çıktı kabinden avazı çıktığı kadar bağırdı çağırdı herkese, geçerken bana da bi şamar oturtmayı ihmal etmedi tabi. sonrasında al yanaklarımla gördüğüm manzarayı hafızamdan silmeye çalışa çalışa denedim kotu. beğenmedim ama yediğim tokat boşa gitmesin diye aldım yine de.
devamını gör...
ben bir keresinde kavala'ya özgürlük diye slogan atmıştım. en ilginç eylemimdir.
devamını gör...
normal sözlük +18 itiraf ediyor başlığına denk geldim galiba.
devamını gör...
biri ile ne zaman alışverişe çıksam normalde geçireceğimden çok daha fazla vakit geçirmek zorunda kalıyorum. kararsız arkadaşlarımın mağaza işkencelerine maruz kalmamak adına tek başına alışveriş yapıyorum ancak karar veremediğim zamanlarda fotoğraf gönderip yardımcı olmalarını rica ediyorum. böylelikle bana kalan sürede filmimi izliyorum, kahvemi içiyorum... paşa gönlüm ne isterse onu yapıyorum...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük yazarlarının deneme kabininde yaptığı en ilginç eylem" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim