bu aralar nickini gri olarak gördüğüm çok yazar var. artık geçici olarak mı kalıcı olarak mı uzaklaştırıldılar bilmiyorum. ama tahammül ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir bence bize göre yanlış olanlar adamların doğrusu olabilir. gerçekten bilerek trollük yapmıyorsa herkesin düşünce hakkına saygı duyulmalı.
devamını gör...
sözlüğe gelir gelmez farkettigim olaydır. troll olsa bile küfür, hakaret, sapıklık yapmıyorsa silinmemeli.
devamını gör...
yöneticilerin gereğini yapması durumu.
devamını gör...
geçersiz önerme. keşke artsa...
devamını gör...
üzücü olur. ekşi gibi, %90'ı slogancı cahil ulusalcı, geri kalanı her daldan yazar alımı olmamalı. tüm cinslik yapmak isteyenler eşit dağıtılsa ne süper olur. kaanlar da olmalı, köylü yazardan ironiler de yazmalı, cinsel troller de, alpinçayırı da. tüm görüşler, hayat tarzları eşit olsun. ne süper olur. bunlar aylar içinde, yazım tarzlarına göre bir olgunlaşma sürecine girer. daha doğrusu kendi tarzını bulur, emin olur tarzından. eski yazarların zaten belli bir tarzı vardır. herkeste sağduyu olursa, tartışmak bile zevkli olur.

sözlüklerin kurumsal bir siyasi görüşü veya duruşu olunca, aşırı tekdüze ve sıkıcı muhabbet dönüyor. zamanla yeni gelenler, farklı görüşlerden olsa dahi, farklı hayatlar yaşasalar dahi, bu saçma ortamın içinde esir olup, ortama uymaya çalışıyorlar. şirinler köyü gibi oluyoruz zamanla. şu an da, insanların gerçek düşüncelerini açıkça yazdığını düşünmüyorum. "kaliteli görsün dostlar" durumu var hep. gerçi o sosyal medya kanseri. herkes süper, herkes çok iyi.
offical sözlük prototipi oluşturulup, buna benzemeyen herkes atılırsa, şimdi hemen olmasa da yıllar içinde o sığlık bariz olur, sözlük ziyaretçi kaybeder. bence tabi.
devamını gör...
bence "uzaklaştırma" içeride var olan güruhun önüne geçmek için yeterli değil. üzülerek söylüyorum, içeride sürüsüne bereket sapık türedi. evet, sapık diyorum çünkü bu sözlük ilk kurulduğunda yazmaya başladım buraya. ilk kurulduğunda, entelektüel seviyesi arş'da olan bir grup insandık burada. acayip uçuk konular konuşuyorduk ve herkes birbirine yorum atmaktan, mesaj yollamaktan çok zevk alıyordu. mesajlar üstünden, yayınlanmış akademik çalışmaların bile linklerini gönderdiğim yazar arkadaşlarım vardı burada. düşünün seviye neredeydi, şu an nerede.

insanoğlu, girdiği her yeri bozuyor. bozmakla kalmayıp, çirkinleştiriyor. maalesef erkeklerin geleneksel var olan "libido" problemi artık hepimizi kusturacak noktaya geldi. ufacık uzuvun deli gibi kölesi oldukları yetmiyormuş gibi, buraya açtıkların her başlık sex ve diğer bel altı muhabbetlere gönderme olmaya başladı. her başlık sex, her başlık sex pozisyonu, her başlık sevişme mottosuyla dolu. adam gibi girip yazı yazacağım başlık bulamıyorum. benim dönemimle içeriye girmiş her yazarın yakınması aynı.

sınıf farkı candır ve sınıf farkı iyi ki var. toplumda ki insanlar kesinlikle kategorize edilmeli ve adaplarına - seviyelerine göre sınıflandırılmalı. bu ülke bana bunu öğretti ve öğretiyor. ben bu insanlarla aynı seviyede olduğuma kesinlikle inanmıyorum ve bu argümanı red ediyorum. yaşasın burjuvazi.
devamını gör...
burayı diğer sözlüklerden ayıran en büyük özellik küfürsüz oluşu,ve ekşi sözlüğe nazaran görüşlere değil insanlara yönelik olduğu,gündem başlıklarından ziyade daha çok anket başlıkların olduğu bir mecra.

ben kayıt olalı yaklaşık 5.5 ay oldu ve günün büyük çoğunluğunu sözlükte yazarak geçiriyorum,aşağı yukarı dinamiklerini de çözdüm diyebilirim.ama yaklaşık 1 aydır sözlüğü bir bel altı ve ergen zihniyetin esir aldığını görüyorum.ve bunu bazen daha büyük insanlar yapıyor.

her türlü fikre,görüşe saygımız var ve esprili ortama gülüp eğlenmeye de varız ama olayın sürekli bel altına çekilmesi bir süre sonra göze batıyor ve rahatsız ediyor. * trollük yapmak uğruna işin iyice suyunu çıkarıyorlar açıkçası.ben bu zihniyetin biraz "uzaklaşması" ve durulması taraftarıyım.yoksa burası da uludağ sözlük ve inci sözlük gibi bir hâl alacak.
devamını gör...
hep bu ulusalcılar yüzünden. bütün suç ulusalcılarda. ulusalcılar da. ulusalcılar.
devamını gör...
sallandıracaksın iki üç kişiyi taksim meydanı'nda, bak bi daha uzaklaştırıyorlar mı?

yeter ya, ülkeği mafeddiniz.
devamını gör...
bunlarım gücü bane yeter, önceki dünyacılar gibi!
devamını gör...
şu sözlüğü ben yönetiyor olsam şu an yazabilenlerin yarısı yoktu diğer yarısı da okkalı cezalar almıştı.

kurallar başka, arkadaşlık başka, yöneticilik başka.

not: mığrıbı seni sevmem ama sen kalırdın.
devamını gör...
her gördüğümde şu başlığı okul gibi hissediyorum hortlatmayak yeter pazar günü kasveti gibi başlık yani okul ve pazar günü kasveti birbirini hatırlattığından da işte insan neylerse kendi elleriyle eyler diyoz ya hep aha da hortlattım başlığı şimdi.
devamını gör...
yoldaş bana "ouzyaa ortalık karışık, bir müddet ortalıklarda görünme" demişti. sebebi buymuş meğer...
devamını gör...
birisi de yoldaş'ı uzaklaştırdı herhalde. adamı nasıl korkuttuysalar uğrayamıyor buralara.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlükte uzaklaştırmaların artması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim