insan mı acıyan, yoksa isteyen mi acıyı.. garip olay. nerede karaktersiz, kanı bozuk var karşısına çıkar bu tip erkeğin. erkek de bu şekil çekmeye alışıktır. ruhunu kullandırır.

bir gün gerçekten sevildi mi şaşırır bu, kaldıramaz. ezilmeyi, hor görülmeyi alışkanlık haline getirdiğinden seveni de sevemez. kaçan kovalanır olayı değil, hayatı kovalamacadır.

sevişmelerini hırsla, öfkeyle yapar. sever sevmesine de o an sanki öcünü alır. dişleyerek halleder bazı işlerini. halbuki kadının hoşuna gider bu sert tavır. yine farkında olmadan kendinden götürür.

üzülmeyi sever insan sevmesine de, hayat böyle geçer mi bilinmez.
devamını gör...
"efendi erkek yerine p erkek seven kız" başlıkları açan veya bu başlıklarda ağlayan erkeklerdir.
devamını gör...
karaktersiz erkek seven kadınla çok yakışırlar. keşke birisi aralarını yapsa. diğerleri rahat etse.
devamını gör...
ben. evet.
devamını gör...
efendim çokayıb. öncelikle karaktersiz demeyelim de vefasız diyelim. vefalı olunca kadir kıymet bilinmez, vefasız olunca ah-vah eder insanoğlu, seni üzene divane olursun, sana gelmeyeni veya senden erken gideni özlersin, ağlayarak gidenin gözyaşını dindirmek ister gönül.

vefalı yârin acısı pek leziz olmaz. böyle de bir ruh hastalığı işte...
devamını gör...
kendi karakterinden ödün veren erkekdir.
devamını gör...
itham çok ağır ve yakışıksız olmuş.
ayrıca karaktersiz kadın yoktur,
hazmedemeyen ve kadının karakteri ağır geldiği yetersiz erkek vardır.
devamını gör...
adaylarda denklik vardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli karaktersiz kadın sevme potansiyeli olan erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim