#netflix dizisi #final yapan diziler

öne çıkanlar | diğer yorumlar

netflix dizisidir. günümüz cowboy'ları nasıl olmalıdır. nasıl bitiriliyor gibi düşüncelerin içine alındığı komedi dizisidir. aslında durum komedisidir. taşrada amerikan hayatını anlatmaktadır.
devamını gör...
that 70s show dizisinin oyuncularının bazıları ile çekilmiş basladığım ve bağımlısı olduğum bir durum komedisi. bir çiftliğe ve iki oğluna sahip bir babanın taşra yaşamı içindeki mücadelesi duygusal bir dille anlatılıyor. güldürme konusunda beni çok tatmin etti. oldukça kahkaha atıyorum açıkçası diğer diziden sonra aynı oyuncuları böyle görmek çok mutlu eden bir şey oldu kendi adıma. severek kesintisiz izlemekteyim.
devamını gör...
durum komedisi türünde olan netflix dizisidir.

sitcom sever birisi olarak that 70s show dizisinin oyuncularının oynadığını öğrenince hemen izlemeye başladım. uzun süren bir izlemeden sonra bitirdim. çok memnun kaldım baya özleyeceğim. hem oyuncuları hem atmosferi.

atmosfer demişken birkaç şeyden bahsedeceğim.
giydikleri kıyafetler, yaşadıkları ev, içtikleri alkol, ayakkabılar, müzikler, traktörler hepsi eski ve gerçek hayatla çok uyumluydu. ayakkabıların eski olması, montların yırtık olması, içki içtikleri bardağın basitliği tam bir çiftlik hayatıydı. özellikle kışın geçen bölümlerde mutlu oluyordum içim ısınıyordu. karlı bölümler çok keyifliydi. rahatlıyordum izlerken.
oyuncular atmosferin içine ustalıkla girmişler. senelerdir orada yaşıyorlar gibi ustalıkla oynuyorlar. diyaloglar olurken iş yapıyorlar. bazen çiftlikte olan bir olay ile ilgili acayip şekilde kavga ediyorlar ve kabulleniyorsunuz. çok iyi bir dizi. çok gerçek bir dizi.
o atmosferi sonuna kadar yaşattılar.
hiçbir konu olmasa bile o hayatı izliyorsunuz. yaşadıkları basit ama keyifli hayatı seviyorsunuz.


70s show dizisini çok seviyordum favori iki karakterimin bu dizide oynadığını görmek mutlu etti. *

dizi 8 sezondan oluşuyor ve her sezon 10 bölüm. bölümler ortalama 30 dakika. konu olarak bir çiftlik işleten aileyi konu ediyor. amerika’nın o çiftlik hayatını çok iyi gözlemlemiş oluyorsunuz. amerikalı çiftçiler ve çiftliklerini görüyorsunuz. neler yaptıklarını, nasıl yaşadıklarını görüyorsunuz. senarist ve yönetmen o ailenin yaşadıklarını çok iyi bir şekilde seyirciye aktarmış. özellikle ilk 5 sezon tam anlamıyla mükemmel ilerledi. mükemmeldi. tadı hep damağımda kalacak.

dizide mizah çok güzel kullanılıyor ama sadece mizahla kalmıyor. bazen dram, bazen hüzün eşlik ediyor. aile olmak ve bir ailenin etrafında olmak anlatılıyor.

her sitcom tanımımda yazarım. eğer bir sitcom yapımı izlerken o atmosferde olmak veya yaşamak istersem o sitcomdan memnun kalıyorum. seviyorum.
izlerken sık sık o çiftlikte yaşamak istedim. bütün gün çalışıp akşam o evde viski içmek istedim. geceleri yorgunluktan ölürken o kasabada bulunan bara gitmek istedim. müthişti.

karakterlere gelirsek hepsi çok başarılıydı. dizinin kaliteli bir oyuncu kadrosu var. ashton kutcher, danny masterson, sam elliot gibi isimler diziyi taşımışlar.
özellikle sam elliot yani beau bennett mükemmeldi. senarist tam olarak bir baba karakteri yaratmış. espriler ve gözlemler çok yerinde. ailesini seven fakat disiplinli bir baba. onları çok sevmesine rağmen çocuklarına sarılmıyor bile çünkü sert yetişmiş. çiftlikte büyümüş iyi bir çiftçi olmuş.

colt bennett ve rooster bennett karakterleri de çok iyiydi. 70s show dizisinde olduğu gibi severek izledim.

bir sitcomda aradığım her şey hemen hemen vardı. severek izlediğim bir dizi olarak kalacak. hatta arada sırada açıp rastgele bir bölüm izleyeceğim. o samimiyet ve ortamı özleyeceğim.

son olarak spoiler veren bölüme geçmeden önce her bölümün sonunda çalan müzikler şahaneydi. bölüm bitince hemen diğer bölüme hiç atlamadım hep dinledim. shazamladım.

dizinini yapımcıları don reo ve jim patterson çok güzel bir iş çıkarmışlar. herkese tavsiye ederim.


dizi ilk 5 sezon süperdi. tam anlamıyla keyiften öldüğüm bir diziydi. ilk 5 sezon sonra danny masterson tecavüz olaylarına karışıp diziden ayrıldıktan sonra eksikliği çok fazla hissedildi. şerefsiz herif neden yaptın lan neden.

o eksikliği dizi bence dolduramadı. yine güzeldi yine izleniyordu ama ilk 5 sezon bir başkaydı. son sezonları açıkçası zor izledim.

ilk sezonlarda olunan çiftçilik mevzusu sonradan bırakıldı gibi oldu. sabah iki kardeş ve bir babanın erken saatte iş yapması beni eğlendiriyordu. özellikle ilk bölümlerde. ah be horoz neden yaptın.

colt karakterinin manitası abby çok gıcık bir karakter. uyuz oluyordum.
colt ve horozun annesi de öyle bir karakterdi. kadın karakterler değişik yaratılmış gibiydi beğenmedim. gıcık karakterler dizide olmalı ama bu kadarı fazlaydı.

son olarak hank karakteri. adam 8 sezon boyunca sadece içti lan. müthiş. arada konuşuyordu haykırıyordum. nefis. harika.




hoşçakal the ranch seni özleyeceğim. çok güzel bir diziydin.
devamını gör...
izlemekten sıkılmadığım, beau bennett karekterine hayran olduğum netflix dizisi. gençlik arkadaşı olan dale karakteriyle olan sahneleri izlemekten ayrı bir keyif alıyorum.
sakin akışı, keyifli sahneleriyle tekrar tekrar izlenecek diziler arasında 1 numarada.
devamını gör...
viski eşlikçisi, aşırı keyifli, komedi agirlikli muhteşem dizi.

cok cok gec tanistigim bir dizi, nasil oldu da daha once kesfedemedim cok sasiriyorum.

neksflizde dolanirken ashton kutcher'i gormemle dikkatimi cekmis, danny masterson'i da gormemle oha noluyoruz lan! dedirtmistir. yillardir (bkz: that '70s show) ozlemi ceken sahsima, ansizin bahsedilen, aninda bagimlilik yapan bir hediye olmustur.

oyunculuklari cok basarili, senaryosu da keza oyle fakat muzikleri ve diyaloglari gercekten muhtesem bu dizinin. tanitim videosunda (bkz: tom petty) and the heartbreakers'dan runnin’ down a dream parcasini duydugumda beynimden vurulmusa dondum ve ahtapot misali tum kollarimla yapistim bu diziye.

beau bennett roluyle sam elliott reyiz, adeta icimdeki teknoloji karsiti yobazin disavurumu. takip edilmemek pahasina yillardir hastaneye gitmeme ve telefon kullanmama eylemleriyle beni benden almistir. sadece elliott'un sahane ses tonunu dinlemek icin bile sans verilebilir diziye.

loser ve sapik horozumuz danny masterson, baslarda neredeyse steven hyde karakterinin aynisini oynuyormus gibi, ilerledikce farklilasiyor tabii. yine oldukca orjinal bir karakter cikmis ortaya.

ashton kutcher'in canlandirdigi colt bennett karakteri ise neredeyse michael kelso'nun aynisi olmus. 'buuuuurn!' diye bagirsa hic sasirtmaz.

hank karakteriyle, hayatimda gordugum en iyi ve orjinal figuranlardan birine belki de en iyisine sahiptir ayni zamanda.

joanne karakteri de oldukca basarili. beau ve joanne'in diyaloglari dizinin en eglenceli kisimlarindan.

(bkz: that '70s show) kadrosundan bir cok ismi konuk oyuncu olarak almasi ile gonullerde taht kurmustur ayrica. 70'leri sevenin, the ranch'i kacirmamasi gerekiyor bence.

dizinin tek olumsuz yani; her bolumunde oluk oluk icilen viskileri gordukce, istahinizi muthis kabartmasidir. benim keseye baya zarari olmustur fakat beau ile kadeh tokusturarak izlemenin zevki bir baskadir.

tereddutsuz izleyiniz efendim, cok begeneceksiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"the ranch" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim