yurdum muhalifinin şeysi. yani aslında demek istiyor ki sizin değil bizim tiranlığımız olsun. sizin hırsız değil bizim hırsız yesin. siz değil biz ezelim. bu ülkede hak hukuk adalet, yok efendim eşitlik, demokrasi, özgürlük narası atan ne kadar insan varsa aslında bunların tam tersini isteyenler bunlardır. millet yemiyor be. valla.

hayır yani daha 20 sene önce ya çok uzak bir zaman da değil. bu ülkedeki en büyük hukuksuzluklara imza atan insanların böyle hak hukuk havarisi kesilmesi de ayrı bir komedi. bunlar insanları salak falan mı sanıyor, ilginç.

edit: bi tarafı tuttuğum yok. ben kendi şeyimi tutuyorum, tarafımı. size ayna tutayım dedim sadece kanka. ne olduğunuzu bilin de yani meydanlarda ona göre dolaşın. tencere dibin kara diye bağırırken kendi karanızı da görün istedim. ama tabi sizde öyle bir kapasite yok malesef.
devamını gör...
ben tren olmayı seviyom.
devamını gör...
muhalefetin gelirse tiran olacağını varsayıp, kendi tiranını savunmaya çalışan akpli cümlesidir. muhalifler hukukun üstünlüğü ve eşitlik istiyor. kölelelik rejimi olan tiranlık istemiyor. tiranlık isteyenlerin, muhalefeti tiran gibi göstermeye çalışması sadece komik.
muhalefet dediği de halk bu arada yani, herifler halka diyor, yönetim halka geçerse tiran olacaklar başımıza diye.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tiranlıktan dert yanıp tiranlık istemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim