bayılırım, bir tanesi ruhuma bir tanesi mideme diğeride beynime.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
harika bir icat ya
pratik, lezzetli, bi sürü şey yapabilirsiniz.
muhteşem tarifimi sadece takipçilerime açıklıyorum.
devamını gör...
on tane çaksan gene doymuyon öyle bir icat..
devamını gör...
mayonez de katıldığı zaman tadından yenmeyecek olan sandviç.
doyurucu, pratik ve lezzetli.
devamını gör...
allah aşkına şu ton balığını gerçekten hür iradesiyle tüketen bir insan var mı ? çiğ bu ya çiğ çiğ. yok haşlanmışmışmış yok böyle daha sağlıklıymışmış. bu balık bu konserve kutusuna girmeden 1 gün önce pavyonda hamsi kovalıyordu.
devamını gör...
ekmek arası ağır metal. mmmm
devamını gör...
ton balıgına bayılırım ekmek arası dümdüz kaşıklayarak salatada falan tavada iki ısıtıp dümdüz yiyon müthiş bi şey. şimdi param yok alamıyom fiyatı artmış :< bi gün zengin olursam alcam.
devamını gör...
düşüncesi bile sebepsizce midemi bulandıran yiyecek.
devamını gör...
askerliğimi hakkari yüksekovada dağcı komando birliğinde yaptım. hayatımda yemediğim kadar balığı orada yemişimdir. birlikteki yemekler zaten şahane de bize operasyonlarda çok güzel yemekler veriyorlardı. tabi konserve ama çok kaliteli ve lezzetli. neredeyse her operasyona çıkışımızda ton balığı veriyorlardı. artık içimiz dışımız ton balığı olmuştu. ha ben seviyordum tabi ama sevmeyenler de vardı. bi arkadaş ton balıklarını biriktirmiş. memlekete dönerken bir çanta dolusu ton balığı götürmüştü. artık o günlerin etkisi mi nedir bilmem eskisi kadar canım çekmiyor. arada sırada işyerinde öğle yemeği niyetine yiyorum. bizim çocuklar ağzına bile sürmez. hey gidi. biz onların yaşlarında ton balığını reklamlardan başka yerde göremezdik.
devamını gör...
uzun uçak yolculuklarının beylik kumanyası..( "şu an okyanus üzerindeyiz' gibilerinden ince hatırlatmalar eşliğinde 'de dadına doyum olmuyor.')
devamını gör...
başlık altında ilk kez ekmekleri kadar kalın iç gördüğüm için şaşırdım, kendin yapınca böyle oluyormuş demek ki. hazır alınca balığı anlatıyorlar yalnızca.
devamını gör...
hic girmem oyle fantazilere... 20 dakika evel actim iki kutu ton baligini, 250-260 gram ton baligindan aldim 60 gram protein, sifir yag, sifir karbonhidratimi... yanindada yesil salata, lifimizide aldik, ohhhh mis...
devamını gör...
bayadır canım çekiyor, ilk fırsatta yapacağım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ton balıklı sandviç" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim