kongre üyesi higgins, trump suikast girişimcisi crooks'un cesedinin ''kaybolduğunu'' rapor etti. fbı'ın cesedi aileye teslim ettiğini, yerel yetkililerin bundan habersiz olduğunu belirtti. bu durum, trump'ın zor kurtulduğu olayla ilgili endişeleri artırdı. gizli servis şefi cheatle'nin istifasına rağmen cevaplanmamış sorular var. higgins, fbı'ın eylemlerini ''rahatsız edici'' buldu ve halkın tüm gerçeği öğrenme hakkı olduğunu vurguladı. görev gücü, aralık'ta nihai raporu sunacak.


www.sondakika.com/dunya/hab...
devamını gör...
bu olay daha çok su kaldırır. trump çıkıp ''gördünüz mü, derin devlet beni istemiyor'' diyecek ve seçmenini konsolide etmeye çalışacaktır.
devamını gör...
cem garipoğlu olayı geldi aklıma ,kızcağız pisi pisine gitti ,garipoğlu'nun cesedi paldır kültür gömüldü ,açılsın talebine mahkeme ret cevabı verdi.
lay lay lom..
büyük olasılıkla suikastçının vurulması da düzmece buldular ben cesedin bile suikast yapanın cesedi olduğuna inanmadım,fbı.'ın bir bölümü hala kirli-derin devlet işlerinde .

cesedi teslim etmişlerse tutanak olur ve teslim ederken ceset ve alanların fotoğrafı-videosu çekilir ,dosyaya konur,fbı,yerel güvenliğe polis yada şerif bildirir ,cenaze gömülürken refakat edilir.
belgesel suç dizilerinden bile öğrenebilirsiniz ..
bu olayda anketleri etkiledi mi bilemiyorum .
fakat fakat trump'u aday yapmaları an meselesi .
tabi biz tahmin ediyoruz ,ama fbı. kirli örgüttür.
devamını gör...
ilginc. bence kesin devletin oyunuydu hepsi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"trump’a suikast girişiminde bulunan adamın cesedinin kaybolması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim