gözümde dilenciliğe eşittir.
sanki corona sebebiyle camii önlerinde dilenemeyen dilenciler online sistemle dileniyormuş gibi.
devamını gör...
bir meslektir kadın yayıncılar bir adım öndedir.
takip ettiğim keyif aldığım yayıncılar fazlasıyla mevcut.
baykan barlas özellikle sevdiğim bir beatmaker yayınları da acayip sarıyor.
devamını gör...
bir zamanlar paraya ihtiyacım olduğu için yaptığım ama hem yaş ortalamasının düşüklüğü hem de aptal insanlara tahammülüm olmadığı için bıraktığım yeni nesil mesleklerden, büyüyen kitlenizle belli izlenmeye ulaşınca bynogame gibi sitelerden bağış linki alıyorsunuz sonra 3-5 tl yan hesabınızdan kendinize para yolluyorsunuz, bunu gören diğerleri de 3-5 tl atmaya başlıyor sonra miktarı kademeli olarak yükseltiyorsunuz ardından bağış yarışında birinci olmak için hırs yapan aptalların para göndermesini izliyorsunuz, ailesinin ilgi göstermediği sadece paraya boğduğu 16 yaşındaki biri 1000tl atıp duruyordu iş öyle bir hale geldi ki en sonunda parayı geri isteyecekler başım belaya girecek diye ben korktum ve daha sonra para kabul etmedim, çocuk bunu düşmanlık olarak algılayıp başkalarına para göndermeye başladı ah salak kafam, kitlenin zeka seviyesini ise anlatmaya gerek yok, millet steam'e sadece belli bir miktar üstü bağış atanları eklerken ben herkesi ekledim herkesle konuştum diye adım enayiye çıktı, 4s kuralını uygulayarak son bir vurgunla tosun gibi bir gecede bütün hesaplarımı kapatarak bu işleri bıraktım, potansiyel kitlesi olan ama yayıncısı olmayan oyunlar ile yayın yaparsanız başarıya ulaşırsınız.

kadın yayıncılar daha öndedir bunu fark eden inancına göre yüzünü göstermesi bile haram olan türbanlı bacılar bile yayın açar hale gelmiş sanat ile ilgili yayın yapan kadınlar ise çok güzel olsa dahi izlenmiyor.

yalnız o bağış paralarını ezmek çok tatlı oluyordu arada şeytan içimi gıdıklıyor.

tüm medya sektöründe olduğu gibi pislik ve yalandan ibarettir.
devamını gör...
deneyimi olan biriyle konuşmak istediğim meslek kolu.
devamını gör...
bunun izleyici kitlesinin iq düşüklüğü tiktok izleyicilerininkiyle yarışır
devamını gör...
bu kitle 3 gruba ayrılır.
1. sırf bu sektöre erken girdiği, ilklerden olduğu için izlenenler.
2. mevcut ünlülerden birinin ünlü etmesiyle bu sektöre girenler.
3. kadın olanlar.

kısacası bünyesinde hiçbir yetenek barındırmayan sadece zaman zaman gerzeklerle mücadele etmenizi gerektiren ki sizde gerzekseniz böyle bir sorununuzda kalmıyor meslek grubu.
devamını gör...
yukarlarda ağır eleştirilere maruz kalmış çoğu bu şekilde olup haklı olsalar da aralarında elmas gibi parlayan kaliteli yayıncılar vardır bunlara örnek pqueen,pintipanda,eren aktan,mert günhan .*
devamını gör...
oyun yayıncılığı platformu gibi gözükse de müzik ve muhabbetin de döndüğü ortam. normalde önyargı ile yaklaşıyordum ama birkaç yayın için bazen giriyorum. klasik müzik, rnb gibi müziklerin döndüğü yayınlar, ders niteliğinde yayınlar ve haruncan gibi ses sanatçılarının arada katıldığı yayınlar.
devamını gör...
bu işi yapanları izleyebilecek kadar boş vakti olan “kütleyi” gördükçe bu dünya için umudumun gün ve gün azaldığı iş koludur.
devamını gör...
yapmaya çalıştığım ancak ne kadar başarılı olduğumu bilmediğim başlıktır. twitch de yayınlara başladım, ilk zamanlardan beri hayalim olarak görürdüm bunu. 2010 - 2011 zamanlarında youtube'da içerik üretmek istiyordum. o zamanlar her şey yeni başladığı için tutulma ihtimalim de vardı ancak gel gör ki imkanlar el vermedi başlamak için bir sistemim bile yoktu. 2021 yılında sonunda bir adım atarak twitch platformuna girmeyi başardım. her ne kadar takipçi sayım düşük olsa da destekler sayesinde aboneliklerimi açmayı başardım.

amacım ne abone ne bağış, tek isteğim eğlenceli zaman geçirmek. hoş, son zamanlarda yaşadığım kişisel sorunlar nedeni ile bu basit eylemi bile yerine getiremez bir ruh halindeyim.
devamını gör...
oyuncu koltuğu şart.
devamını gör...
cohhcarnage harici koca bir çöplük.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"twitch yayıncılığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim