bir buna para vermemiştik o da oldu.


elon musk, mikroblogging sitesi twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. şirketin nakit akışını düzene sokmak isteyen musk, twitter blue adında ücretli bir abonelik sistemi sunmaya başladı.

iş gücünün çoğunu kovan musk, günde 4-5 milyon dolar zarar eden bir şirketin ayakta kalamayacağını belirtmişti. elon musk, twitter blue ile hem şirkete hem içerik üreticilerine bir gelir yaratmayı hedefliyor.

twitter blue üyesi olanlar direkt olarak mavi tik'e sahip oluyor. bu hizmetin türkiye fiyatı da ortaya çıktı ama uygulama henüz türkiye'de faaliyete geçmedi. yine de akıllı telefonlardaki uygulama ücretleri bölümünden twitter'ın aylık ücretinin 109.99 tl olduğu görülüyor



buradan
devamını gör...
iptal ettiler o işi.

edit: para kazanmak için geri getirmişler.
devamını gör...
valla biraz saçma oldu bu parayla tik alma işi.
twitterin ciddiyetini bozdu.
resmi kişileri mavi tikten anlıyordum. şimdi parodi hesaplar orijinalinden önce mavi tik almış.
gerçi resmi, orijinal , oficall hangi terim doğruysa hesaplara ayrı bir işaret koymayı planlıyoruz falan demiş ama nolcak bilmiyorum.
kapitalizmle böyle zengin bir şımarıgin dalga geçmesi ayrı hoşuma gidiyor.
devamını gör...
bu arada 100 lira civarında değilde 25-30 lira civarında olursa çok ciddi bir âlim olabilir. şahsen ben alacak ilk kişilerden biriyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"twitter türkiye mavi tik ücreti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim