özelleştirme ile daha çok istihdam
bağımsız bir yargı,hukuk
devletin rekabetin önünden çekilmesi
vergileri aza indirgemek
işsizlik çözümü girişimciyi rahatlatmak olacak
belediyeler ankaradan para dilenemeyecek
emekli düzenlemelerine öncelik verilecek
infaz düzenlemesi kalkacak 24 yıl yiyen suçlu 2 yıl yatıp çıkmayacak
seçim barajı kaldırılacak herkes düşüncesini dile getirecek.
devamını gör...
hayvan haklarının korunması için caydırıcı cezalar.
devamını gör...
sadece ben geliyorsam hemen giderim. bu bozuk düzen, bozulmuş devlet adamları, amirinden memuruna çalışmamaya alışmış bu kalabalık. siyaset bir yandan. yobazlar bir yandan, kendini aydın sananlar öbür yandan. maaşına yaz yapılınca alım gücünün artacağını sana asgari ücretliler.(gerçi ne yapsınlar) belediyeler abooow. ben istifa ediyorum.
devamını gör...
hazineden belli miktarda para alıp yurtdışına kaçmak.
devamını gör...
bilmem. bu konuda pek sağım solum belli olmaz gibi. yine de en büyük amacım türkleri olabildiğince eğitimli ve zengin yapmak özgün kişilerin oluşmasını sağlamak olurdu herhalde. bunu yapmak için gerekirse bir tür diktatör olabilirdim sanırım.
devamını gör...
pislikleri temizlemeye çalışmak , muhtemelen bayağı uzun sürer.
devamını gör...
ülkeyi mng kargoya verip izlanda yakınlarına postalattırırdım. aras kargo da olabilir. kargo seçiminde rant döneceği aşikar.
devamını gör...
ekonomiyi düzeltene kadar bedava etsiz çiğköfte dağıtmak.
nar ekşili naneli ve acılı.
devamını gör...
öncelikle mülteci sorunuyla ilgilenirdim. bu ülke bu kadar insanı kaldırmıyor. olmuyor yani, teklemeye başladı. tek sorun bu değil tabii ki ama ucuz işçiliğe yol açan ana problem. bunca türk insanı devlet desteği almıyor ve aldığı ücrete de devlet ödeneğinin yanında ek gelir olarak bakmıyor. bu nedenle mültecilerin devlet desteği+ucuz işçi olarak sürdürdükleri hayatı, halkımız sadece ucuz işçi olarak sürdürüyor.
devamını gör...
alkol,sigara ve araçtaki vergiyi kaldırmak, islamcı ideolojileri bırakmak, israil ile kanka olmak, devlet içindeki ampülleri tasviye etmek, köy enstitülerini açıp cahil nesillerin yetişmesini engellemek.
devamını gör...
bütün atatürkçü paşalara görevini iade edip askeri liseleri ve harp okullarını tekrar açmak olurdu.
devamını gör...
devlete ait ne varsa özelleştirmek , demokrasiyi kaldırmak, 2 çocuk kotası.
devamını gör...
diktatörlük.

ciddiyim. diktatör olurum ben. birbirine saygı göstermeyen kişilerin korkması gereken bir diktatör. gürültüsüyle komşularını rahatsız edeni içeri tıkarım mesela. otobüslerde, dolmuşlarda bağırarak telefon görüşmeleri yapanları da... kuyrukta milletin önüne geçmeye çalışan uyanıkları da... benzer hareketlerle başkasının sınırlarını ihlal eden kim varsa tıkarım içeri. tabii bir yandan da yeni nesillerin böyle dangalak olmaması için bu gibi konuları okullarda beyinlerine iyice kazınana kadar anlattırırım.
devamını gör...
adolf hitlerin kaldığı yerden devam ederdim.
(bkz: adolf hitler gerçek ideolojisini anlamak.)
devamını gör...
bir kere ben demokratik olmam, bildiğin tayyip gibi yetki isterim.

-mültecileri s. ederim.
-ülkedeki birçok kesimin yurtdışına gitmesi için uygun bir ortam hazırlarım.
-idam ve kısasa kısas yasasını çıkarırım.
-özgürlükleri kısıtlarken insanların daha iyi şartlarda yaşaması için çabalarım.
-kumarhaneleri açar kerhaneleri kapatırım. eskortluk, pezevenklik, travestilik vs. hepsi yasak.
-tarım arazilerini birleştirir, yöreye göre ürün üretilmesi projesini hayata geçiririm.
-devlet memuruna yapılan saldırıları devlete saldırı ve terör kapsamına alır, vatandaşa saldıran memuru görevi kötüye kullanmak ve yine terörden skrtirim. memur vatandaşa, vatandaş memura saygı duyacak.
-toplum huzurunu bozanın anasının damından çıktığına pişman olacağı bir yasa çıkartırım. yok öyle külhanbeyliği, kavga, dövüş, hakaret.
-vergileri düşürür, vergisiz işlem yapanın vatana ihanetten yargılanmasına dair yasa çıkarırım.
-devlette görev yapıp görevini kötüye kullanan, devletin itibarını zedeleyen kişileri game of thrones'teki sarı karı gibi dolaştırır halkın suratına tükürmesini isterim. ulusal kanallara çıkarıp ''ben hain bir o. evladıyım'' dedirtirim.
-eğitim sistemini komple değiştiririm. temel eğitim olarak çocukların temel ahlak ve sorumluluklar dersi ile mantıklarını geliştirmeleri üzerine eğitim alacakları ve yeteneklerine göre sonraki aşamalarda eğitim alacakları bir sistem yerleştiririm. üniversiteleri elit kurumlar haline getiririm. şeyini sallayan giremeyecek üniversiteye. öyle şeyini sallayan da üniversite açamayacak. paralı eğitim de yok, herkes devlet üniversitesine gidecek. master-doktora sen düşün artık. şeyini sallayan da prof. olamayacak, tüm ünvanlar iptal a. korum her yerde prof var. infial yapanın diploması geçersiz.
-sağlık hizmetleri konusunda cerrahi müdahaleler, ağır hastalıklar ve yalnızca hastanede geçmesi mümkün hastalıklar vs. ücretsiz. başım ağrıyo, ''yaaa kendimi iyi hissetmiyorum'' tarzı abidik gubidik işler ücretli.
-şahin-doğan-kartal vs. gibi hurdaların trafiğe çıkması yasak. ötv'yi düşürürüm, madem araç olacak her yer mercedes, bmw, volvo olsun oğlum broadway ne? lada samara ne?
-devlet kontrolünde ama kanun dışı işkenceyi faaliyete geçiririm. öyle ki oradan çıkan aklını yitirecek seviyeye gelmesi ve ibretlik olması lazım. bunlar özel olarak tecavüzcüler için.
-istanbul'daki, birilerinin göz yumduğu veya peşkeş çekip müsaade ettiği o çirkin yapıları yıkarım. gerçi istanbul'un çoğu yerini yıkar bir daha baştan yaparım. tabi ona da para lazım. artık kademeli yaparız.
-yeni yapılacak sitelerle alakalı kanun çıkarırım. misal site yapıyorsun 10 dönüm yere en az 1 dönüm yer kaplayacak şekilde ağaç o site sınırları içerisinde bulunmalı. sadece girişte değil site içerisinde de bekçi tipi güvenlik görevlisi olmalı vs. gibi.
-profesyonel askerliğe geçerim. askerlik eğitimi almak isteyenlere de ücretsiz askerlik eğitimi verir ve devlet kurumlarında öncelik veririm.


şu an aklıma gelenler bunlar. siz de zalimlerin hayatını zindan, mazlumların hayatını cennete çeviren bir başgan istiyorsanız bana oy verin xd.
devamını gör...
memur sayısını 1/3'üne indirmek, memur maaşlarını asgari ücrete endekslemek.
devamını gör...
55 yaş üzerine siyaset yapmayı yasaklarım. millet vekilliğinden emekliliği kaldırırım.
devamını gör...
hiçbir bok yapamam, öyle hariçten gazel okuyamam şimdi. oturup dersime çalışırım önce, kendimde o potansiyeli görürsem söylerim. ilk önce eğitim, iyi bir eğitim.
devamını gör...
tüm işi gücü bırakıp trt1'de adalet mahkemelerinde 5 müteahiti, demiröreni, kara para aklayanları ve bunların siyasi bağlantılarını yargılardım. herkes bir gün hesap verecek yok öyle öbür dünyaya kalmayacak bu dünya ne boka yarıyor yoksa. işte o zaman görürdünüz modern, adil bir hukuk devletini. birileri çöplerden ekmek toplayarak yaşayacak birileri de siyasetçi yalayarak trilyonlar götürecek yok öyle dünya şeyapa şeyapa hesap vereceksiniz ulan.
devamını gör...
çok net; yasalara yeni bir düzenleme getirir, cezai indirimi kaldırırdım. hayvanlara ve kadınlara uygulanan şiddetin suçunu da en ağır cezaya lâyık görüyorum. bunlara saygısı olmayanın özgür ve gelişmiş bir uygarlıkta yeri yok benim gözümde.
ama bu cezaları da gözden geçirmek lâzım. insanları hapise tıkıp suçluların içinde daha da suça yöneltmek de çözüm değil. ona da bi hâl çare düşünürdüm.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkenin başına gelseniz yapacaklarınız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim