bir tuhaf sorunsaldır. tut ki gitmek istedin, şansın yaver gitti ciddi ciddi de gittin buradan. peki özler misin? kendi adıma ben gittiysem önüme bakarım kardeşim. ülke yaşanabilirlikten çoktan çıktı.
devamını gör...
nerde değilsem orayi özlerim.
devamını gör...
ülkeyi özlemem sanırım.
hanımla çocuklar hariç kimseyi de özlemem ki zaten gitsek herhalde birlikte gideriz.
ama semti özlerdim.
devamını gör...
henüz gitmediğim için bilemiyorum ancak (bkz: aşk mark ve ölüm) adlı belgesel bence bu konuda güzel bir örnek olabilir.
devamını gör...
terk mi etmek.
ulan bırakın terk etmeyi beni sürgüne gönderseler kaçar yine gelirim ne terk etmesi?

artık bu cevaptan özler miyim siz anlayın.
devamını gör...
ulkeden ayrilali cok uzun zaman oldu, ne ulkeyi ne insanlarini ozluyorum. aile ve yakin arkadaslar haric ha yemekleri de ozluyorum, gerisi tras.
devamını gör...
arkadaşlarımı ve istanbulu özlerim.
ama ülkedeki zihniyeti, her türlü ayrımcılığı, adaletsizliği, haksızlıkları, şekilciliği, ezberci eğitim sistemini, çocuklara saygı duyulmamasını, fırsatçılığı, berbat siyasetçileri, tv de haberlerin magazinleştirilmiş olmasını, hala elektrik - yol - su olmayan köylere sahip oluşumuzu, sağlıkta şiddeti, öğretmenliğin yozlaştırılmış oluşunu, işini bilen devlet memurlarını hiçbir şekilde özlemem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkeyi terk etsen özler misin sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim