derdini seveyim mi?

intihar etsen bunu bütün sözlüğün bilecek olmasından daha iyidir.
insanların üzülmesi hoş mu len arkandan...
yani illa canımızı yakacaksın öyle mi?

çocuklar sakın ola intihar etmeyin. o sıkıntıların esiri olmayacaksınız ebediyen. inanın iyi günlerinizde gelecek.
kıymeti, anlamı var çektiklerinizin. belli mi olur gün gelir belki birine dokunursunuz. insanlar benzer ateşlerin pençesine düşüyor bu çağda. insanlara anlatacaklarınız olmasın mı?
size de ihtiyaç var.
yarının sizden beklediği bir şeyler var.
bekleyin, sıkın dişinizi. vazgeçmeyin öyle kolay.
öptüm mugu.
devamını gör...
kimseyi tanımıyorum, kimse de beni tanımıyor. nasıl haberleri olsun be? bu sözlüğü kullandığımı bilen tek kişi bir arkadaşım o da girip buraya "arkadaşım intihar etti" yazmaz. kaldı ki ben de intihar edebilecek kişi değilim. canım kıymetli ve ben bana acı çektirecek bişey yapmaktan korkarım.
devamını gör...
çok da şey yapmamak lazım. netice intihara kadar vardıysa neyin önemi kalmış ki?
devamını gör...
açmayın şu tür başlıklar, başka konuşacak şey mi kalmadı.
devamını gör...
sözlüğü geçtim de genel olarak annemin, kuzenlerimin falan ulaşamayacağı kimsenin haberi olmazdı. başka şehirdeki arkadaşlarım, üniversite arkadaşlarım, belki en yakın arkadaşım bile çok sonra öğrenirdi. bilmiyorum çok garip bir şey. ama sedyeci'ye katılıyorum. intihara kadar gelmişsen geride bıraktıklarının haberinin olup olmayacağını da umursamazsın gibi geliyor.
devamını gör...
dostum niye intihar ediyorsun?
devamını gör...
ben ölmeye karar vermişim, ölmüşüm, kimin haberi olur olmaz umurumda olur mu? olmaz tabi ki. ölmüşüm ölmüş.
devamını gör...
ben öldükten sonra cenazemde bin kişi olsa ne, sözlükten tanım olarak yüzlerce kişi bunu öğrenip tanım yazsa ne, ölmüşüm gitmişim zaten tüm dünya bilse ne fayda?
devamını gör...
giderken bi intihar notu birakirim ayol.
işin şakası bir yana, çözülemeyecek dert yoktur. yardım edilemez durum yoktur. intiharı düşünüyorsanız bunun tek çözüm olduğunu düşünmeyin. arkanızda çaresiz insanlar bırakmayın lütfen. sizin iyi olmanızı isteyen ve bunun için çaba gösterecek insanlar olduğunu unutmayın.
devamını gör...
bu konuda sözlüğe ben de çok kırgınım..

3 intiharimin 2 sinden haberdar olmadınız..
devamını gör...
bende yazar ölürse üyeliği ne olur onu merak ediyorum olaydan bağımsız. sadece burası için değil internetteki tüm üyelikler için geçerli. mesela miras oluyor mu üyelik? hukuki boyutu nedir. bir gün yönetimin karşısına birisi çıksa ben a şahsının yasal mirasçısıyım üyeliğini devralmak istiyorum dese nedir bunun boyutu yönetim buna hazırlıklı mı? bu sorularıma cevap istiyorum!
t: intihar edip kimsenin bilmeyeceğine intihar etme herkes bilsin diyerek geçiştirilecek s sonic başlığımsı.
devamını gör...
aman ne önemli hayatlarınız var, dünyaya ne kadar iyilik veren yaşamlara sahipsiniz.
intihar ettiniz de bizim haberimiz olmasının önemi kaldı.
devamını gör...
melankoli olmaya gerek yok.hayvanlar aleminden daha acımasız ve beter bir dünyamız var.herkes kendi dünyasında bencil insanoğlu .sen zaten bu yüzden intihara meyilli oldun.kimse seni umursamadığı için.
eee neden o zaman kendini acındırıyorsun?
bu tiplere tavsiyem şudur ki akıllı olun.siz üzüleceğinize,sizi üzeni ,sizi kaale almayanı atın hayatınızdan.yolunuza bakın.inanın daha önce de bahsetmiştim ,balta girmemiş ormanlarda yaşayın daha mutlu olursunuz,çünkü insanlardan uzaklık iyidir.mekanınızı değiştirin.
(bkz: tebdili mekanda ferahlık vardır)
devamını gör...
daha hesabınız kendine harakiri yapamıyorken bir de bildirim atmasını bekliyorsunuz sorunsalı.

iyi gün dostları siz şöyle durun, gerçek dostlar beni yerden yere vurun.
devamını gör...
ölsek yanıbaşımızdakiler bilmeyecek sözlük kenarda dursun. ama bilmemesi daha iyi. bi saniyeliğine olsa daha gençmiş yazık olmuş deyip üzülmelerini yada tam tersi bu yaşta ne derdi vardı da canına kıydı diye yargılamalarını istemem. gerek yok yani. boşverin kimse bir şey bilmesin.
devamını gör...
bilinmek istiyorsanız karanlıktan çıkıp yaşamaya devam edin.
öldükten sonra kimin sizi hatırlayıp hatırlamadığını siz bilmeyeceksiniz bu yüzden öldükten sonra, öldüğünün bilinse ne olacak.
canınızı yakan bir yalnızlık içindeyseniz bir adım atın kırın döngüyü bunu yapacak gücü kendinizde bulamıyorsanız lütfen profesyonel destek alın yaşarken tanıyalım sizi.
devamını gör...
merak etmeyin burada şovumu yapıp öyle giderim ben.
devamını gör...
düşüncesizce bir başlık.
bir kelimenin bile birini tetikleyebileceğini göz önünde bulundurarak böyle depresif başlıklar açmasak mı?
devamını gör...
açıkçası başarısız bir yazar olduğunuzun göstergesi olur.(intihar etmek için yeterli bir neden daha!)

çünkü, yeterince iyi ve düzenli yazarsanız; belli bir takipçi kitleniz oluşur. gerçekten iyi yazarsanız 50 60, normalden hallice yazarsanız 20-30 kişi düzenli okur.

bunların içlerinden 4 ü 5i mutlaka sizinle iletişim kurar. siz de onunla kurarsınız. bu bir anda olan bir şey değil bu arada. 1 sene falan sürer. normal insanlar için. bir başkasının ne yazdığını ne dediğini hiç umursamadan yazanlar var, bir de meczup gibi herkesin ne yazdığını adım adım takip edenler var.

denk gelmişsinizidir belki ''aa şu şunun fake hesabıymış biliyor musun?'' diye kafa ütüleyenlere. onların bir kısmı harbi meczup bazısı da o meczupların arkadaşı. bu tipler iş yerinde de milletin kaç defa tuvalete çıktığını, kimin ne kadar çalışıp çalışmadığını da kurcalar. takip eder gözlemler. niye? niyesi yok. dümdüz manyaklar. bunu yapmaktan keyif alıyorlar.

her neyse.

yeterince iyi ve düzenli yazarsanız zaten birilerinin radarına girersiniz.
devamını gör...
intihar bedenen olmak zorunda değildir. bir gün kendinle bile konuşmaktan, olmaktan ve sorgulamaktan vazgeçersin, işte o zaman da intihar etmiş olursun. yani kendin bile bilemezsin nasıl öldürdüğünü kendini.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"intihar etsen sözlükte bunu kimsenin bilmeyecek olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim