bizim küçük eniştenin marifeti.

ay nasılda gaza geliyor söylerken, böyle bir atarlanıyor, gider yapıyor, değişik değişik el hareketleri çekiyor. 10 seçim kaybeden sanki o değil de benim anasını satayım.
devamını gör...
hoşgeldin doğukan
t:bir varsayım.
devamını gör...
son yerel seçimde de büyük şehirlerin çoğunu alacağını söylemişti. o küçük enişteyi pek hafife alma derim.
devamını gör...
bir umuttur. belki insanların artık takati kalmamıştır mevcut düzenden. işler iyice battığı için artık değişimin istenileceği düşünülüyordur belki de.
devamını gör...
sonuncuyu kaybetmedi zaten de, on birinciden ne tırsıyorsunuz bee. burnunuzu fitile alıştırın.

bitti oğlum, talan düzeninizin çarkını çeviren kayışın bağlı olduğu kasnağı döndüren mile güç veren motor patladı bir yerinizde. yatak sardı, kömürü bitti, bobini yandı, the end.
devamını gör...
kılıçdaroğlu gibi bir ana muhalefet liderine yatın kalkın dua edin. bugün gitse yerinde sadece boş koltuğu kalsa daha iyi muhalefet yapar. bu yüzden yalandan kılıçdaroğlu'na sallamayın. kendisinden çok memnun olduğunuzu biliyoruz.
devamını gör...
hepsi birbirinin aynısı. kağıdı olduğu gibi kutuya atıyorum oy kullanmadan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"üst üste 10 seçim kaybedip erken seçim istemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim