dün gece kedimin hastalanması ve sürekli çalıştığım 2 veterinere de ulaşamamam sonucu böyle bir başlık açtım. belki başka bir dostumuza faydası olur.

dağın başında yaşıyorum, kedi birden öksürmeye kusmaya başladı tüyden dolayı olduğunu düşündüm ama kesilmedi. acı çekiyor gibiydi bildiğin. veterinerlerimi aradım ulaşamadım. hayvanlar için de acil servis yok. belki bir ilaç söylese (çocuk ilaçları bazen etki edebiliyor) ya da dese ki şöyle bir ilk yardım uygula, dostumun derdine çare olabilirdim.

eğer burda konunun uzmanı arkadaşlar varsa kendi içimizde çözebiliriz son çare anlarında diye düşündüm. sevgiler saygılar.

edit: hayvanlarının hepsi iyi arkadaşlar. kötü bir anlatım olmuş. kusura bakmayın.
devamını gör...
2018 ağustostan beri bakıyorum.. muayenesi, röntgeni vb durumlar için ücret talep etmeyecek
bursa il sınırları içerisinde veteriner arıyorum.. okuyan okumayanlara iletir ise sevinirim.. şuan karşılayacak bütçem bulunmamaktadır..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"veteriner aranıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim