animasyon / drama
10 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir tim burton kısa filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
her insanın çocukluğunda bir merakı, bir hobisi ve hayalini kurduğu bir meslek vardır. bu üçlü çocuğun hayal gücüne ya da hayal gücü eksikliğine göre şekillenir.

bazı çocuklar dışarından eve bir türlü gelmek bilmeyip sokakta toprağa, çamura bulanmaya ve arkadaşları ile zaman geçirmeye meraklı iken bazı çocuklar evde kalıp bilgisayar ekranı karşısında zaman öldürmeye, arkadaşlıklarını sıfır temasla geçirmeye meraklıdır. vincent ise edgar allen poe hayranı olup gotik meraklara heves etmiş bir çocuktur.

bazı çocukların en büyük hobisi oyuncaklar biriktirip onlarla oynamakken bazılarının ise bilgisayar oyunu aleminde isim yapmaktır, bazı çocuklar müzik aletleri ile iç dünyalarına bir melodi katarken bazıları da sporla kendilerini zenginleştirir. vincent ise gotik dünyasına sis ve duman katan deneylerle dolu bir hobi dünyasına sahiptir.

herkes ileride ne olacağına dair bir hayal kurar. çocuklar çoğunlukla doktor, öğretmen, polis, asker, astronot, itfaiyeci, mühendis gibi bir cevap verirken ne olacağı sorulduğunda vincent, adaşı vincent price olmak ister.

tuhaf bir çocuktur vincent. zihnindeki karanlık karmaşa karman çorman etmiştir ruhunu da. ama sevimlidir de aynı zamanda. belki poe ile bu kadar küçük yaşta tanışmasa kuzgun’un laneti onu bu kadar zorlamazdı.

harika bir kısa filmin kahramanıdır vincent. filmi izledikten sonra cast’ın akmasını beklerseniz çok güzel bir sürpriz ile karşılaşacaksınız.

vincent
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"vincent malloy" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim