bakın bunu başkası söyleseydi "hassniktir oradan" deyip gider mario kart falan oynardım ama ne yazık ki bu laağnet olası gözler bunu da gördü. senesini hatırlayamıyorum ama sanırım 2014'tü, telefonuma gelen bir ss'le beynimden vurulmuşa dönmüştüm. durun lan sakin olun, size erotik hikaye anlatan feridun abi taklidi yapmayacağım şu an, grubun adına ilişmişti gözüm. "sürtükler". yani bir insan neden böyle bir grup kurma ihtiyacı duyar ya da niye böyle bir grupta yer almak ister inanın anlamlandıramıyordum o an ama orada ülkemizin jeopolitik konumundan kaynaklı sıkıntıların ya da eğitim sistemimizde yer alan problemlerin konuşulmadığından da artık emindim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"whatsapp'ta sürtükler diye grup kurmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim