1.
eskiden şekerli kahve sevdiğim için daha doğrusu kahve değil şeker sevdiğim için fazla tercih ettiğim bir türdü. şimdi sert ve acı kahve tercih ediyorum. bazen ayda bir falan yine wm içsem de artık fazla şekerli geliyor. yine de illa mocha iceceksem white mocha tercih ederim. normal mocha ağır geliyor ve çikolata tadı ağır basıyor. sanki sıcak çikolata içmiş hissine kapılıyorum.
devamını gör...
2.
eskiden baya sevdiğim ama şuan içince şeker komasına girebileceğim pek kahveye benzemeyen bir içecek
devamını gör...
3.
en ince seviyede öğütülmüş kahve çekirdekleri ile puruzsuz tamperlenmis bir espressonun incecik portafiltreden akmasiyla ardından kalite metal çubukla 15 bar seviyesinde sütü buharda ısıtma mikrofoam seviyesinde köpükler ve ardından fo marka beyaz çikolata özüyle yaptığım kahvenin simartici halidir.
kahve benim için bir sanattır
kahve benim için bir sanattır
devamını gör...
4.
internette baya geyiği dönmesine rağmen aslında lezzetli olan bir içecek
devamını gör...
5.
bayılırım. çok çok severim aşşırı lezzetli. her gün içiyordum bi aralar.
içmeyen herkese önermem. cappucino seviyorsanız içmeyin zaten.
içmeyen herkese önermem. cappucino seviyorsanız içmeyin zaten.
devamını gör...
6.
bayıla bayıla içtiğim bir kahve çeşidi. ismi de çok güzel zaten, söyleyince kendimi bir şey zannediyorum falan. şaka şaka, bir şey zannetme değil de. ismi hoş işte, söylemesini de içmesini de seviyorum.
devamını gör...
"white chocolate mocha" ile benzer başlıklar
mocha
5