aboooaaaav boğazım deliniyor , yetişin olüüüm denebilecek hareket.
hemen er kişiyi kusturup en acil hastaneye mevta olmadan yetiştirmek gerek.
devamını gör...
ben küçükken televizyonda garip bir program vardı. gecenin bi köründe yayınlanırdı. gizlice uyanır mutfaktan meyve alıp, 0 ses ile seyrederdim. programda sürekli yanlışlıkla tuz ruhu içmiş ve boğazı delinmiş insanlar vardı. müge anlının daha sayko versiyonu. benim heyecanla takip etmem daha sayko aslında. ismini hatırlamıyorum ama sanırım show tv'de yayınlanıyordu.
devamını gör...
denendi onaylandı
devamını gör...
kireç sökücü ile iftar açma deneyimim oldu.
yalan yok. dişler bir süre derin derin temizlendi gibi hissettim* swh
devamını gör...
inanılmaz hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekilen sıkıntılı durum.
insanlık hali olabilir, o konuda bilgiliyseniz ambulans gelmeden ya da hastaneye yetiştirilmeden önce bir şeyler yapılabilir, lak lak lak dikmemişse muhtemelen kurtulacaktır bahtsız çamaşır suyu içicisi.
samimi olmadığım ama oturduğum semtte ara sıra selam verdiğim biri, intihar etmek için kafaya dikmişti, girişiminde başarılı oldu..
devamını gör...
bildiğim kadarıyla kusturulmaması gereken kişidir. yanlışlıkla tiner içen bir arkadaşı kusturmaya çalışmıştık. ambulansı aradığımızda kesinlikle kusturmamalısınız demişti. kusarsa, yeniden boğazı tahriş edeceğinden bahsetmişti.
devamını gör...
kokusunu da mı almadın arkadaş, nasıl yanlışlıkla içtin.
devamını gör...
yıllar evvel yanlışlıkla kireç sökücü ile iftar açma deneyimim olmuştu.
yalan yok dişler pırıl pırıldı bir hafta :d
devamını gör...
yanlışlıkla çamaşır suyumu içilir olm. hiç mi ağzına götürünce ulan bu bi değişik kokuyo demedin
devamını gör...
mide yıkanınca da yanlışlıkla oldu desinler nasıl bir yanlisliktir bu tövbe tövbe.allah kimsenin başına vermesin en korktuğum olaydır.
devamını gör...
bilerek tuz ruhu içmekle hemen hemen aynı sonucu verir.
devamını gör...
otelde çalışırken sulusu başıma gelen olay.

otel kalabalık, barda duruyorum, deli gibi susamışım. bir boşlukta arkaya geçtim, arkadaşımdan su istedim. tezgah altından bir şişe verdi. yamuk bir şey. *

dalga geçtim “görkem bunda çamaşır suyu olmasın, hehe” diye, o da “yok kanka yaa, şişe yamuk diye ayrılanlardan o. yerlere falan sıkarız diye merve* ayırmış, ben de tezgah altına koydum” dedi. nasıl içim yandıysa bardağa koyup direkt kafaya dikmemle püskürtmem bir oldu.

meğerse gündüz vardiyasındaki arkadaş* şişenin içine çamaşır suyu ilave etmiş. hastane, serum bilmem ne derken de geceyi kapadık. güzel bi’ bayramdı.*

(gerisi daha trajikomik ama üşendim yazmaya. belki sonra ekleme yaparım.)
devamını gör...
(bkz: çamaşır suyu ile diş fırçalamak)
devamını gör...
piknikteyken babam damacanaya dezenfektan siselerini su zannedip koymustu. camasir suyu degilde dezenfektan icmistik tum aile uyeleri. icimiz temizlendi bisey olmaz diyip piknige devam etti sonrada alfa adam.
devamını gör...
tadı enfestir. içmeden duramam.
devamını gör...
dedem gece içecek içmek istemiş.. tezgahta da domestos varmış. meyve suyu zannederek dikmiş tepesine, sabahleyin öğrendik. bize komik gelse de dedem için durum aynı değil tabi. allahtan bir şey olmadı, domestos içtiğiyle kaldı.
devamını gör...
hemen bikaç parça kirli çamaşır gömlek falan da yutmalı bari onlar temizlensin..
devamını gör...
ara ara yapmak istediğim eylemdir, böyle yanlışlıkla yapıp üstüne uyusam da sabahleyin temiz temiz cenazemi yıkasalar diye bazen düşünüyorum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
dalga mi geciyosun canim*
devamını gör...
oda bir şey mi ben yanlışıkla balık yedikten sonra ayran içtim şuan yoğun bakımdan yazıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yanlışlıkla çamaşır suyu içmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim