sizden yardım istediğim başlıktır. arkadaşlar ben bir çocuktan hoşlanıyorum ama öyle böyle değil. sürekli mesaj atıyorum buna ama sürekli, bazen cevap bile vermiyor ama ben kendimi durduramıyorum. zaten hayatımda olan olmayan her şeyi ona anlatmak istiyorum, sürekli onunla konuşmak istiyorum, gördüğüm her postu ona atmak istiyorum, canım isteyince arayabilmek istiyorum ben bu çocuğu ama olmuyor. yüz yüzeyken süperiz, kıskanç olduğu için trip bile yiyorum ama bir anlık bir durgunluk yok soğukluk. ama çok da tatlı ne istersem tamam diyor, millet o asla yapmaz diyor ama o bana ben yaparım diyor. sinirlenmemi ciddiye almıyor ama sinirliyim diyorum random atıyor, ben kendi kendime kavga ediyorum resmen. yüzüne trip atacağım gülümseyerek beni seyrediyor ben de çok devam edemiyorum. ay ne yapacağım ben?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yardım edin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim