son samuray ukdesi.

90’ları hatırlayan insanların kanal d‘de yayınlanan ince ince yasemince programında bir tiplemedir.

itilmiş isimli hayırsız, tembel ve karısı kakılmış üzerinden asalakça yaşayıp, karısına şiddet uygulayan bir de kocası vardı.
trajikomik hayatları mizah ile gözler önüne sererdi.
devamını gör...
itülmüş ayusuuu. bir de sürahi nine vardı. aynı programda o da yayınlanırdı.
devamını gör...
kadına şiddeti "mizahi" olarak meşrulaştıran ama o zamanlarda pek de bu açıdan bakılmayan komik* karakter.
durmadan kocasının itip kaktığı kakılmış hanım, atletiyle divanda yatan kocasına kendince kurnazlıklarla haddini bildirirdi. gözü mor, sağında solunda dayaktan kaynaklı çürükler olan bir karakteri nasıl komik bulurduk hayret doğrusu.
iyi ki mizah anlayışım eskisi kadar avam değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yasemin yalçın'ın kakılmış tiplemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim