pandemi nedeniyle çoğalmıştır. evden çıkmaz, heyecanı yoktur, enerjisi yoktur ve hayattan beklentisini minimuma indirmiştir. emekli olma hayali ile yanıp tutuşma ihtimali çok yüksek. *
devamını gör...
benimdir. hiçbi yere salmayan aileniz olunca pandemiden önce de öyle oluyor sonra da
devamını gör...
buyrun benim...
devamını gör...
buralar benim ile dolup taşacak.
devamını gör...
şuan hangimiz değiliz ki?
devamını gör...
bazı insanların yaşarken öldüğüne delalet eder pandemi bulunmaz nimettir bunlar için.
devamını gör...
yaşlıların en azından maaşı var diye isyan eden gençtir.
devamını gör...
tamam arkadaşlar en yaşlı sizsiniz.
devamını gör...
yaklaşık 4 yıldır yaptığım aktiviteydi. pandemi oldu üzerine kelebek konudurdu.
devamını gör...
yirmili yaşların başından itibaren pikapla türk sanat müziği dinleyip, rakı içmek yaşlı insan gibi yaşamaktan sayılıyorsa, beni güzel özetlemişler.
devamını gör...
yaşlandığımız doğrudur ama bu ülke bizi br ömür emekli ettirmiceği de su götürmez bir gerçektir
devamını gör...
yaklaşık sekiz senedir yaşama şeklim, şuan genç sayılmam tabi ki ama sekiz sene öncesi elbette gençtim, sebeplerine gelirsek kesinlikle ilk sırada ekonomik durum yer alır, pahalı bir şehirde her istediğin aktiviteyi yapamıyorsun, istediklerinin en azından birini yapmak istesen kiranı ödeyemezsin ay sonunda, ikincisi ise talihsiz gönül kırıklıkları, hani şebo diyorya, üstünden geçtiler kalbimin, işte öyle bir şey *)
devamını gör...
ya galatasaraylıdır ya feberbahçeli.
devamını gör...
elimizde olmadan yaşadığımız durum pandemi ne hale getirdin bizi.
devamını gör...
yaşlanmadan eskimiştir.
devamını gör...
konfor alanımdan çıkamıyorum, yeni bir hobi edinemiyorum, rahatça dışarı çıkamıyorum. yaşlılardan tek farkım günde 10 ilaç içmemek. ben gençliğimi ne zaman yaşayacağım bu hayata geç kaldım.
devamını gör...
#924151 hesabıma para yatırılırsa çıkıp gezerim. olmayan parayla gezip tozulamıyor çünkü biliyorsunuz.
devamını gör...
içi geçmiştir.
devamını gör...
para yokken gençlik otomatik olarak yaşlı hayatı yaşamış oluyor zaten. hirşiy pırı diğil! kırlır, dinizler bicikler, hıvı, sı, giniş hep bedava! geçiniz efendiler geçiniz o işleri.
devamını gör...
aslında çok büyük potansiyelleri olmasına ragmen evde online ticaret online çalışmalar yapabilecekken uyuyup film izleyen kitledir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yaşlı insanlar gibi yaşayan gençler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli portakal radyo renk modu sözlük kütüphanesi online yazarlar kulüpler yazarak kitap kazan puan tablosu sıkça sorulan sorular yönetim kadrosu istatistikler iletişim