akşam altı ile yedi otuz arasıdır genellikle. hayat anlamsız gelir, sevdiğim şeyler bile cazibesini tümüyle yitirir, uyku çöker, yatar ve bu uğursuz periyodun geçmesini sessizce, sabırla beklerim. başka ve daha iyimser, enerjik biri olarak kalkar, kaldığım yerden devam ederim, şu ne idüğü belirsiz hayata sonra.
devamını gör...
yazarların karamsarlık durumunu merak eden başlıktır.
benim aralığım genelde akşam 8 den sonra başlıyor.
üzüntüden beyin kanaması geçiriyorum 8 den sonra ve daha iyi bir yazar oluyorum.
devamını gör...
sabahın ilk saatleri herşeye yeniden başlama herşeyin gözünde büyümesi.
devamını gör...
gece uyumadan önce yatakta tavana bakılan o yarım saat
devamını gör...
akşam saatleridir. havanın kararmasıyla yavaş yavaş başlar, uyuyana kadar devam eder. tükenen enerjim, keyifsizliğim, yorgunluğum, bunalmışlığım, sıkılmışlığım gelir üstüme çöker. mutsuz olmaya bile enerji bulamam çoğu zaman. şu gün de bitsin geçsin diye beklerim. sabaha yeniden taze uyanırım ama gün sonuna yaklaştıkça tekrar yavaş yavaş ruhum çekilirmiş gibi hissederim bedenimden. bir süredir akşamlarıma hakim olan ruh hali bu oldu ne yazık ki. gündüzleri kurtarabilsem de akşamları fayda etmiyor. bu şartlar hepimizi bir şekilde etkiledi işte, ne yapalım. güzel günlerin beklediğine inanayım bari.
devamını gör...
uyumadığım-uyanık kaldığım zaman aralıklarıdır. tezer özlü'nün dediği gibi,
yitmeyen , eksilmeyen , giderek güçlenen, bizi aşan karamsarlık...
devamını gör...
erken kararan kış günleri, soğuk, güneşsiz, karamsar,sisli,isli,puslu kış günleri, sevimsiz,karamsarlikla dolu kış günleri, kat kat giyindigim kış günleri, akşam 21 yasağı olan kış günleri, saçma sapan "haftasonu kısıtlaması" adı altındaki kış günleri,eve tıkılı kaldığım kış günleri...
kış günlerinin olması kendimi karamsar ve keyifsiz hissetmeme en büyük neden,iyice kanıksandıysa bu entry burada sonlanır!
devamını gör...
sebepsiz yere bazı sabahlar çok mutsuz uyanırım ve yaklaşık bir hafta hayattan nefret ederim, sonra hiçbir şey olmamış gibi devam eder; dağıttıklarımı toparlamaya çalışırım. işte böyle zamanlarda daha iyi bir yazar olabiliyorum.
devamını gör...
bu kente yalnızlık çöktüğü zaman.

hohoho ne espri ama.
devamını gör...
günün büyük kısmı ama üzerinde çalışıyorum azaltmaya başlattım, hedefim günde bir saate indirgemek o da karamsarlığa ayıp olmasın diye.(bkz: swh)
devamını gör...
aniden geldiğinden belli bir zaman aralığım yok. bir zaman aralığım olsaydı eğer o zaman aralığını uyuyarak geçirirdim muhtemelen. böyle aniden bastırınca uyuyamıyorsun da mecbur yüzleşeceksin. çok can sıkıcı.
devamını gör...
maddi olarak zarar ettiğim zamanlar. kriz belli, çözüm belli ama oturup mutlaka bi' cigara içmem şart.
devamını gör...
ikindi vakti.. bir uykum gelir.. kedi gibi olurum..
yok iş var.. güç var..
nerde öyle bir yere kivrilmak..
devamını gör...
çoğunlukla yastığa başımı koyduğum ana tekamül eder saat aralığı farketmeksizin.
devamını gör...
sabah uyandığımda.
devamını gör...
23:00-00-00
devamını gör...
kovid tablosunun açıklandığı saatler.
devamını gör...
gece 12de başlayıp uyuyana kadar devam ediyor.
devamını gör...
herkes neredeyse gece saatleri yazmış ama bana öğlen bir ve üç arası fena bi karamsarlık çöküyor sebepsiz.
devamını gör...
genel olarak her zaman ama bunu gün içerisinde göz ardı etmek daha kolay oluyor. genelde 12den sonra yavaş yavaş büyümeye başlayan karamsarlık 2 3 ve 4 saatlerinde olabildiğince kendini belli ediyor. bundan dolayı erken uyuyup erken uyanmak mühim
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarlara karamsarlık çöken zaman aralığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim