kadınlar gerçekten kafayı yemiş.

gül suyuyla çaça yapan mı dersin, lokum süren mi. yılanın göt yağını eline yüzüne süreni mi. ne ararsan bulursun memlrkette. her türden hanıma kalbim açık ama..

cins cins işler.

duru güzel bir hanım bulup nikahı basmalı. aloevera canım yhaa diyeni sabah erkenden sepetleyeceksin bu devirde.
devamını gör...
sabahları yüzümü yıkarım ve nemlendirici sürerim.
akşamları ise yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkadıktan sonra her gün c vitamini onun haricinde günden güne değişen tonik, arbutin, aha bha, niacinamide uyguluyorum ve uyguladıktan sonra yine nemlendiriyorum.
devamını gör...
yıkama ve nemlendirici. sonra da güneş kremi.

ihtiyaca göre de çeşit çeşit serumlar. ama işin sırrı şu: ne kadar basit o kadar iyi.
devamını gör...
saçımı arkaya atıp, yüzümde bir şey var mı diye bakarım mutlaka.
devamını gör...
elimizle saçları geriye yatırmak sayılıyor mu?
devamını gör...
sabah uyanıyoruz efenim. düzgün uyku önemli. sabah uyanıyoruz o yüzden. yüzümüzü yüz yıkama jelimiz ile yıkıyoruz şap şap. o biraz kurutuyor üşenmezsek nemlendirici sürüyoruz. dışarı -balkon dahil- çıkma niyetimiz varsa güneş kremi mutlaka.

bla bla gün bitti diyelim. yine yüz yıkama jeli. makyaj temizleme suyu kullanmıyorum sevmiyorum bilmem neden. pamuk çok rahatsız edici. zaten tonik uygularken kullanıyorum. işte diğer aşama tonik. tonikten sonra kulak çöpüyle kirpiklere tatlı badem yağı. alttan üstten kirpik fışkırıyor şuan fazla işe yaradı bırakabilirim. tonik iyice cilde yerleşiyor o ara. ondan sonra serum uyguluyoruz. bu ka

ertesi gün seruma kadar aynı ama bu sefer serum yerine çay ağacı yağı sürüyoruz kulak çöpüyle. dönüşümlü kullanıyorum heyecan katıyo bi de daha çok yararını gördüm kendi cildimde
devamını gör...
yüze su çarpmak .
devamını gör...
tıraş olmak sayılıyor mu? hergün tıraş oluyorum, bu yani.
devamını gör...
sabah sadece suyla, akşam yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum. gündüz güneş kremi, akşam yüzümü yıkadıktan sonra da nemlendirici sürüyorum. haftada 2 kez de kil maskesi uyguluyorum.
devamını gör...
hacı şakir yeşil kalıp sabun ve su…
devamını gör...
berberden berbere tonik,kil maskesi.he bir de sayılırsa yüz yıkamak var.
devamını gör...
haha kadınların yüz karası olabilirim hatta linçlenebilirim. cilt bakım rutinim yüzümü yıkamakla başlıyor, yatarken de makyajımı silmekle bitiyor.
devamını gör...
efendim önce yüzü temizleme suyu ile yıkıyorum, sonra göze salatalık, yüze maske, ardından nemlendirici, sonra gözlerin üzerine yeşil çay poşeti değil tabi.

yüzümü yıkayıp geçiyorum.
devamını gör...
günlük bir rutinim yok. yüz yıkanır yıkama jeli ile sonra da gün içinde birçok kez bu yıkama işlemi devam eder. devamlı yüzümü yıkıyorum suyla. bazen de gül suyuyla yıkarım. arada bir maske yapıyorum. kafama göre ama en rutini yıkamak.
devamını gör...
her sabah yüzüme tıraş sabunu sürüyor ve cildimdeki yağı, kiri jiletle kazımak suretiyle alıyorum. daha sonra yüzümü suyla * duruluyorum.
devamını gör...
maalesef 1-2 özen göstersem sonrasında devamı gelmiyor. zaten haftalık oluşturmak gerekiyor sürülecek asitler birbiriyle arka arkaya sürülmediği için. ne zor iş ya.
devamını gör...
duşa giriyorum mevsim şartlarına göre tek seferdw ayarladığım suyu tepeden aşagı olmak suretiyle tutuyorum sacima surdugum sampuanı yuzume yayiyorum ve fazlasıyla koltuk altlarıyla güneş görmeyen yerleri yıkıyor ardından tekrar yukarıdan su tutup durulanıyor bu sırada suyun sırt harici geldigı her yerde seviyeyi biraz daha sogutuyorum finalde yuzumu soguk suyla boğuyor ve çıkıyorum.
devamını gör...
erkek yazarlar yönünden durum büyük oranda benimki gibidir sanırım: gün içerisinde bir şekilde aynasında yüzünüzü görebildiğiniz bir ayna denk geldiğinde istemeseniz de bakarsınız. kaçamazsınız yani..!! sorun ve tam olarak konu edilen ne anlamadık ki.. biz de bakıyoruz yani..
devamını gör...
elimi yüzümü yıkıyom sıcak olunca sık sık yıkıyom kullandığım şampuanla da yıkıyom bazen
devamını gör...
sıcak suya yatırıyorum çünkü ben aslında hellim peyniriyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların günlük cilt bakım rutini" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim