kitaplarımın tamamını bastırabilirsem gözüm açık gitmem. başka da bir beklentim yok bu dünyadan.
devamını gör...
teoman konserine gitmek bir de bilim veya edebiyat adına kalıcı bir şey bırakmak.
devamını gör...
amerikan veya ingiliz pasaportu alıp refah ve özgürlük içerisinde yaşarsam gözüm açık gitmez. hayatımı ya da gençliğimin en güzel dönemini türkiye denen bu salak saçma hiçbir amacı olmayan, fakir ve boktan distopyada, en büyük hayali evlenip çocuk yapmak olan ve tek eğlencesi yüksek sesle müzik dinlemek, ibadet ya da dua etmek olan bu vahşi, bu boş insanlarla geçirmek açıkçası çok koyar.

düşünsene hayata geldin, bomboş bir ülkede, hiçbir keyifli, eğlenceli şeyin olmadığı, olanın da ya çok pahalı ya da yasak olduğu bu yok olası ülkede, bomboş insanların içerisinde ot gibi yaşayıp ölüyorsun. gelmeseydik baba o zaman amaç neydi ki*
devamını gör...
çırılçıplak bunge jumping yapmak. *
devamını gör...
ne yaparsam yapayım gözüm açık gider ki. hedef hep daha fazlası değil midir?
devamını gör...
geniş çaplı bir olay çıkarmak. kalkıp da büyük bir olay derken bakkaldan çikolata çalmayı kastetmiyorum elbette. işin ucunda uzun süreli hapis cezası ve geleceğimi karartmak var o yüzden maalesef gözüm açık gideceğim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların şunu yaparsam gözüm açık gitmez dediği şeyler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim