bayılıyorum bu aktivitye, çok elit zevklerim var dostlar. aslında bununla ilgili youtube kanalı açıp özgün fikirlerimi belirtmek isterdim ama yaşadığımız ülkede olumsuz yorum yapanı döverler, bu yüzden google maps üzerinden yorum yapmakla yetiniyorum. birde şimdi işletme karalama vs hukuk işleri ile uğraşamam, torpilli yorumda yapamam para için.
devamını gör...
yorum yaptığım bir mekanda adam bugün;
hani istesek bu kadar güzel yorum yapamayız falan baya iyi olmuş, gurme olmayı düşündünüz mü, aynı gurme gibi yorum yapmışsınız falan dedi. canım ne var yani, altı üstü domates yatağında gibi terimler kullandım, ama grurum okşandı tabii. bir zahmet yani o kadar süredir yorum yapıyorum, gelişmişimdir.
devamını gör...
cringe 1 olay ya. utandim.
devamını gör...
yeni bir lahmacunun açıldı. neyse bugün 3. gidişimdi ve tadı önceki 2 yediğinden daha lezzetli gelince durumu belirttim. benim önceki 2 gelişimde asıl ustaları hasta olduğundan gelememiş, şimdi asıl usta yapmış. halbuki görünüşte pek fark yok bu arada tadıda herkes anlamaz farkı ama benim gurme dilim hemen algıladı. sonra kendimle kısa süreli grur duyup dükkandan ayrıldım. bundan öncede yorum yapmıştım fiyat konusunda, onuda ayarlarlamışlar, müşteri dönütlerini dikkate alan mekanları ayrıca seviyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni açılan mekana gidip gurme gibi yorum yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim