"ilerleyen yaşı sebebi ile ahlaksız rol bulamayan berna laçin'in gündeme gelme çabası!" şeklinde olan çirkin ve aşağılıkça olan başlıktır. aynı zamanda tam bir "karaktersizlik" abidesidir bu başlığı atan kişi. dünya üzerinde, hiçbir dönemde, hiçbir siyasal iktidar, insanları böylesine hedef göstermedi, çirkinleşmedi.

kaynak
devamını gör...
bir paçavradan başka ne beklenir ki, lağım çukuru.
devamını gör...
başlık kötü, açıklama ondan kötü. ancak en kötü kısım, altına yapılan yorumlar. seviyenin düşüklüğü kan donduruyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bunlar zamanında hayko bağdat için de “müslüman değilmiş” haberi yapmışlardı. badeden badeye koşan tuvalet kağıdı bile olamayacak radikal islam bülteninden ne beklenir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
akit'in zamanın ruhunu yakalayamadığını konu alan haber. berna laçin mi kaldı? adamlar 90'lar koalisyonları şöyle kötü idi böyle kötü idi derken hakkaten oralara sıkışıp kalmışlar. genç müminler rahatsız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni akit'in berna laçin başlığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim