haklı bir futbol isyanıdır
devamını gör...
avrupa fatihi ünvanı, seneler önce ilk kez bir türk takımının türkiye'yi avrupa'da başarıyla temsil ederek 2 adet kupayı ülkemize kazandırması sonucu verilmiş bir ünvandır ve young boys ile alakası yoktur. o kupalar da dönemin birçok dev ismi yenilerek getirilmiştir ülkeye.

futbolda her şey olabilir. gün olur young boys'a yenilirsin, gün olur tottenham'ı ezersin. onu konuştuğunuz kadar diğerlerini konuşmuyor oluşunuz niyeti belli ediyor zaten de neyse.

mevzu buysa ben de sorayım o zaman, madem galatasaray bu kadar dandik bir takıma elenmiş:
gerçek şampiyon olduğunuzu ispatlamak, kötü bir takım olduğunu iddia ettiğiniz galatasaray'ı yenmekle mi olur yoksa çok iyi bir takım olan galatasaray'ı yenmekle mi?
devamını gör...
fenerbahçe li beyanı
devamını gör...
@2 konuyu kapatmış.
devamını gör...
25 sene önce devamı gelmemiş bir başarı ile alınmış bir kupanın abartılmasıdır.

bunu tek yapan olması o kupa alındığında sevinen pek çok takım taraftarının artık büllük kıllarının ağardığı gerçeğini değiştirmiyor.

bilginize.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"young boys'a elenen avrupa fatihi mi olur isyanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim